Bronsemedalje til Oliver-Mathias Kongsgård Hansen

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen og Asbjørn Vermedal - Klikk for stort bildeOliver-Mathias Kongsgård Hansen og Asbjørn Vermedal Idrett  

Oliver-Mathias Kongsgård Hansen tok i forrige uke bronsemedalje i VM i thaiboksing i Abu Dhabi. Oliver (18) er elev i 3IDA ved Kongsberg vgs. Klassen feiret og markerte dette med hurrarop og kake da Oliver kom tilbake på skolen tirsdag.

Asbjørn Vermedal, rektors stedfortreder, sa noen ord og overrakte blomster på vegne av skolen.

«Oliver – gratulerer med en strålende vårsesong! Du har tatt en sølvmedalje i EM, og nå en bronsemedalje i VM. Og jeg forstår at du er den første norske thai-bokseren som har tatt en internasjonal medalje etter at Kampsportforbundet overtok det internasjonale medlemskapet i International Federation of Muay Thai Associations. Det er kanskje det man omtaler som et navn for historiebøkene?

Siden du går på skolens idrettslinje, har det vært mulig for deg i samarbeid med skolen å legge til rette for at du skal få drevet med din idrett, og samtidig følge fagene dine. Jeg håper du har vært fornøyd med dine tre år på idrettslinja, både faglig og sosialt.

Jeg ønsker deg lykke til videre – både skolefaglig og idrettsmessig.»

Til toppen