Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Speed-intervju på Lier vgs

Onsdag 6.april gjennomførte skolen informasjonsmøte og "speed-intervju" for elevene som har søkt seg til 4årig dobbeltkompetanseløp for Helse og oppveksten og Salg, service og reiseliv.

Bli lærebedrift i det 4-årige dobbeltkompetanseløpet

Vi trenger flere samarbeidspartnere som kan tilby læreplasser i vårt  4-årige dobbeltkompetanseløp. 

Digitalt møte om årets russefeiring

Ombudet for barn og unge i Viken inviterer til digitalt møte om årets russefeiring.

Den store lærerjakten 2022

 Vi søker flere dyktige og engasjerte medarbeidere.   

Gratis kontroll av russebusser og russebiler

Fra 30. mars til 27. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

Presentasjon av spennende samarbeid

Torsdag 17.februar presenterte vi det spennende samarbeidet mellom studenter fra sykepleierutdanningen ved USN, og elevene på Lier vgs som går på Elektro, helse- og miljøteknologi. Presentasjonen ble gitt til seksjon for kompetanse og skoleutvikling.    

Opptak av digitalt informasjonsmøte

3.februar inviterte skolen til digitalt informasjonsmøte for 10. klassinger og foresatte. Fikk du ikke deltatt kan du se det i opptak her.    

Tilbake til en mer normal hverdag i barnehager og skoler

Regjeringen opphever påbudet om smittevernfaglig forsvarlig drift i covid-19 forskriften. Det betyr at barn, elever og ansatte kan gå tilbake til en mer normal barnehage- og skolehverdag.

Reisebrev fra Andøya

28.november 2021 reiste 2ELC på en 4 dagers tur til Andøya for å  delta i CanSat prosjektet, i regi av ESA og Andøya Space Center. 

Til toppen