Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Eksamen våren 2021

Skriftlig eksamen, praktisk eksamen og muntlig-praktisk eksamen for elever i videregående opplæring er avlyst våren 2021. Det er kun muntlig eksamen for Vg3 som skal gjennomføres.     

Solceller på taket

Med god hjelp av våre vg2 elektro elever, installerte Solcellespesialisten solceller på skolens tak høsten 2019.   

Fra 12. april: mindre grupper og munnbind i videregående skole

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Spennende nytt samarbeid

Før vinterferien inngikk Lier Videregående skole og Kirkelig Gravferdshjelp et spennende samarbeid hvor sosial innovasjon og verdiskapning står i fokus.      

Sammen om lærlingen

Årets inspirasjonstreff med tema “ sammen om lærlingen ” ble gjennomført torsdag 11.3, for første gang digitalt. Det er en spesiell tid for samarbeidet mellom skole og arbeidsliv og mange har møtt på utfordringer i året som har gått. Det var satt sammen et program for å motivere og engasjere i det viktige arbeidet både skole og næringsliv gjør for og med lærlingene.  

Husk å holde avstand på bussholdeplassen og på bussen!

Det har vært utført tilsyn ved bussholdeplassen ved skolen vår og et av avvikene omhandler elever som står for tett. Det er viktig at alle husker å holde god avstand. Vi må alle ta eget ansvar for at vi etterlever smittevernreglene.  

Ungdataundersøkelsen

Vi gjennomfører ungdataundersøkelsen i uke 12.  

Stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Til toppen