Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Utfordringer med trådløst nett

Fra skolestart har det vært store utfordringer med trådløst nettverk på skolen. Det settes inn tiltak for å forbedre situasjonen. Dette vil dessverre ta noe tid, men det vil bli bedre utover høsten.

2 ELC har hatt sin første dag på USN

Den flotte gjengen i 2ELC, har hatt sin første dag på Universitetet Sørøst Norge (USN). 30.august gikk startskuddet for et innovativt, spennende og framtidsrettet samarbeid mellom USN og Lier videregående - Universitetsskole (LVU).  

Kunnskap om smitte blant barn og unge

Mange foreldre har spørsmål om den økende smitten og konsekvensene for barn og unge. FHI har nylig oppsummert kunnskapen de har om barn og smitte, det kan du lese mer om her.   

Vaksinering av 16 og 17 åringer som er bosatt i Lier.

Liunger som i løpet av dette året fyller 16 og 17 år, får nå tilbud om koronavaksine. Kommunen har satt av onsdag og torsdag i uke 34 til vaksineringen.     

Velkommen til skolestart - Viktig informasjon for elever og foresatte

Det nærmer seg skolestart på Lier videregående skole. Vi har arbeidet den siste uken for at du skal få en så god skolestart som mulig. Det er viktig at du og foresatte leser denne informasjonen. 

3ELC besøkte Andøya Space Center

I april 2020 skulle daværende 2ELC delta på CanSat-programmet på Andøya Space Center. På grunn av koronakrisen ble den turen avlyst. Etter ytterligere to avlysninger dette skoleåret var aller siste mulighet for å reise oppover flyttet til 19.-21. mai. Klok av skade var vi ganske forberedt på at også denne turen kunne bli avlyst, men 19. mai var skolen fortsatt på gult nivå og verken elever eller lærere i karantene. Vi satte kursen opp mot vakre Vesterålen i Nordland for å delta på Fysikkcamp på Andøya Space - endelig!       

Medaljeoverrekkelser ved Lier videregående skole

Wenche Hansen (63), Ina Thoresen (64) og Elin Solum (69) kan se tilbake på 120 års sammenlagt arbeidserfaring ved Lier videregående skole.    

Markering av viktig samarbeid

Siden 2014 har Lier Videregående skole samarbeidet med Villa Skaar Sylling, Vestre Viken HF Drammen Sykehus og opplæringskontoret OKViken om opplæring av lærlinger ved vårt 4-årige dobbeltkompetanseløp innen helse- og oppvekstfag. Dette er et godt, viktig og inspirerende samarbeid.    

Til toppen