Aktuelt

2ELC har vært på Andøya

Lier vgs. samarbeider med Andøya Space, hvor elevene våre deltar i et CanSatprosjekt. Det består av to deler, hvor de klargjør, bygger og delvis programmerer en liten satellitt ved bruk av Arduoino. Satelitten ferdigstiller de og sender opp med drone på Andøya. Et spennende og lærerikt prosjekt og samarbeid.    

Formalisering av samarbeid

I dag har Universitetet i Sørøst-Norge og  Lier vgs., som en del av Universitetsskoleavtalen, formalisert et samarbeid med bachelor utdanningen innen sykepleie og det treårige utdanningsprogrammet innen elektro, helse- og miljøteknologi ved Lier vgs.  

Gult nivå

Skolen er på gult nivå. Det betyr at hver klasse er en kohort og møter fysisk i klasserommene. Vi minner om at alle er ansvarlige for å holde de reglene som gjelder.      

Klage på standpunkt

Som elev, privatist, lærling, lærekandidat og praksiskandidat kan du klage på alle karakterer som skal påføres vitnemålet eller kompetansebeviset ditt.    

3ELC besøkte Andøya Space Center

I april 2020 skulle daværende 2ELC delta på CanSat-programmet på Andøya Space Center. På grunn av koronakrisen ble den turen avlyst. Etter ytterligere to avlysninger dette skoleåret var aller siste mulighet for å reise oppover flyttet til 19.-21. mai. Klok av skade var vi ganske forberedt på at også denne turen kunne bli avlyst, men 19. mai var skolen fortsatt på gult nivå og verken elever eller lærere i karantene. Vi satte kursen opp mot vakre Vesterålen i Nordland for å delta på Fysikkcamp på Andøya Space - endelig!       

Muntlig eksamen for videregående-elever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring.   Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.  

Dette er den beste entreprenørskapsskolen

Årets vinner av Beste entreprenørskapsskole er Lier videregående skole. Prisen er på 50 000 kroner.   

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Ny elev-PC-ordning fra 2021

Nye elever på videregående skole i Viken kommende skoleår vil få tilbud om en gunstig avtale for kjøp av PC/Mac fra fylkeskommunen.  

Ny rektor og ass. rektor

Fra 1. mai har Lier vgs fått nye ledere; rektor Cathrine Bolle og  ass. rektor Nina Forsberg.      

Til toppen