Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Praksisstudent hos oss

Odin Gundersen (27) har vært praksisstudent på Lillestrøm vgs i noen uker. Her kan du lese litt om Odin og hans erfaringer og betydningen av en god veileder.

Sunn mat og gratis skolemåltid

I kantina kan du henge i kornbaren sammen med dine medelever og spise frokost før skolestart! Velkommen!

Ole Tobias Mangen og PROMO ordningen

Vår engasjerte og nytenkende lektor Ole Tobias Mangen er frontfigur for Institutt for lærerutdanning og skoleforskning Universitetet sin PROMO-ordning . Videoproduksjon: Shane Colvin & Magnus Heie/UiO

God vinterferie

Riktig god vinterferie ønskes elever, foresatte og skolens samarbeidspartnere! 

Ernest K Pacha - IT lærling

Ernest William Mwanjesa er IT-lærling her på skolen. Han har afrikansk bakgrunn og oppvekst med afrikansk tradisjonell dans, tillegg til det er han en godt skolert Hiphop, breakdanser. Han underviser på Holmlia danseklubb, Jessheim danseskole, Nordre Follo kulturskole og Nannestad kulturskole. I dag steppet han inn som danselærer for vg1 elevene på danselinja som vikar.    

Følg oss på sosiale medier!

Vi deler stort og smått av nyheter, videosnutter og aktiviteter fra IB, studiespesialisering, medier- og kommunikasjon og musikk, dans og drama. Vi er på besøk hos bedrifter og organisasjoner og spennende mennesker kommer til oss på skolen. Du får ett fint innblikk i skolemiljøet og hvordan det er å være elev hos oss. Vi sees! 

Magnus Winjum i Melodi Grand Prix

Magnus Winjum (17) i 2MDA deltar i Melodi Grand Prix med låta "Geronimo" sammen med Kyle Alessandro (16), Kristian Haux (20).  Og Umami Tsunami er med videre til finalen i Trondheim lørdag 4. februar! Følg med, følg med!

Visste du at Eigil i russekomedien Russebussen på TV2

har gått her på skolen? Rollefiguren Eigil spilles av Philip Helgar, som var avgangselev i 2017.

Vikar/tilkallingsvikar i flere undervisningsfag

Vi er en tradisjonsrik skole som ligger sentralt i Lillestrøm. Vi har rundt 910 elever fordelt på utdanningsprogrammene studiespesialisering, musikk, dans og drama og medier og kommunikasjon. Skolen har også International Baccalaureate, tilrettelagt opplæring og kombinasjonsklasse for minoritetsspråklige elever. Skolen har behov for vikarer i flere av skolens fag inneværende skoleår. 

Til toppen