Aktuelt

Korona - orientering pr 17. september

Smitte Det er de siste to ukene avdekket rundt 20 smittetilfeller ved skolen. De fleste av disse er avdekket i Vg2, men det er også noen på Vg1. Nærkontakter er varslet og satt i testprogram.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Valg i skoletiden

Vi har hatt stemmelokale i skolegården vår i dag! Vi fikk nemlig besøk av Lillestrøm kommunes valgbil «Valgfrid», som fungerer som et omreisende lokale for forhåndsstemming. Køen var lang fra første stund, og mange satte pris på muligheten til å avlegge stemme i stortingsvalget på vei til eller fra en undervisningstime. Både spente førstegangsvelgere og flere av de ansatte benyttet anledningen til å gjøre sin borgerplikt.

Orientering om vaksinering

Informasjon til foresatte til elever bosatt i Lillestrøm kommune.

Snileposten følger skolevalget 2021

Snileposten, Lillestrøms egen skoleavis, har fulgt dagens valgdebatt fra aulaen. 

Nye smittetilfeller

Skolen ble tirsdag 31. august kjent med at to elever har testet positivt på korona.

Informasjon om smitte og om unntak fra smittekarantene.

Skolen ble den 25. august gjort kjent med at en elev på Vg3 er påvist smittet med koronavirus. Det gjelder nye regler for testing og karantene for medelever og ansatte ved skolen. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Velkommen til skolestart onsdag 18. august

Vi gleder oss til å møte dere alle. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Danseforestilling i Lillestrøm kulturhus 13.-15..06.2021

13.-15. juni hadde danselinjen på Lillestrøm forestilling i Lillestrøm kulturhus.  En veldig glad dansegjeng fra Vg1, Vg2 og Vg3 som fikk lov til å danse for publikum.

Til toppen