Aktuelt

Søk på Young Ambassadors 2021/2022

Young Ambassadors er et ettårig utdannings-program som gir videregående elever fremtidsrettet kunnskap. Fra dagens eksperter og ledere får du en oversikt over fremtidens utfordringer, og fra mentor kan du få et dypdykk i ditt interessefelts muligheter. Gjennom ett år vil du oppleve dette utviklingsprogrammet sammen med 19 andre unge ambassadører. Søknadsfirsten for deltagere 2021/2022 er 28. november .

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Russestyret arrangerer rosadag!

Russestyret arrangerte rosadag, 26. oktober, med kakesalg til inntekt for brystkreftforeningen. 🎀

Søk om stipend og lån før 15. november

Husk å søke om stipend og lån. For å få stipend og lån fra Lånekassen for høstsemesteret 2021 må du søke innen 15. november.

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. 

Halloween 2021

Fredag 29.10 var det Halloween-feiring ved Lillestrøm vgs!

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Tilbake til normal skolehverdag fra mandag 27. september

Regjeringen har fredag 24.9. kunngjort at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap og at Norge går over til normalen i skolen.

Korona - orientering pr 17. september

Smitte Det er de siste to ukene avdekket rundt 20 smittetilfeller ved skolen. De fleste av disse er avdekket i Vg2, men det er også noen på Vg1. Nærkontakter er varslet og satt i testprogram.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Til toppen