Aktuelt

Statusoppdatering konkurranser

Vi har flere elever som deltar i flere konkurranser. Her kan du se status og hvem elever som er med videre i konkurransen.  

Hvordan gikk det i kvalifiseringsrundene til NM i filosofi?

Martin Swid Luzi (2IB) og Daniel Døhlen (2STB) gikk videre til finalen på  Oslo Handelsgym mars 2023!

Gratulerer med seieren til Rikke Lund og Cengiz Al!

Både Rikke Lund og Tarjei Nøstvold Svalastog er tidligere elever ved danselinja hos oss. Tarjei Nøstvold Svalastog gikk ut fra danselinjen i 2017 og er i dag  proffdanser. Han deltok med Kathrine Moholt som dansepartner denne sesongen. Rikke Lund gikk ut fra danselinjen i 2014 , er proffdanser og vant lørdag finalen i Skal vi danse 2022!   

Foresattmøte for VG1

Torsdag 24. november inviteres det til foresattemøte for VG1 studiespesialisering. Tema er fagvalg neste skoleår.  Klikk her for program. Velkommen!  

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Elevundersøkelsen 2022

Det er tid for årets Elevundersøkelse som også i år gjennomføres for alle klassetrinn. Undersøkelsen gjennomføres tirsdag i uke 50.

Referat fra elevrådsmøter

Referat fra hvert elevrådsmøte legges ut på hjemmesiden etter møte. Gå inn å les om hvilke saker som tas opp og hvilke tema som er til diskusjon. En fin måte å holde seg oppdatert på hva som skjer på skolen.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Besøk av Liv Guldbrandsen med Snorre på en to tre

Og takk til Liv Guldbrandsen for en forrykende fortelling om Snorre på en to tre. 

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Til toppen