Aktuelt

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Nytt om karantene og oppfordring om koronatest- oppdatering 06. januar

Med virkning fra 1. januar er det foretatt en endring i koronaforskriften som gjør at det ikke lenger er forskjellige karanteneregler for elever over og under 18 år.

Overgang til rødt nivå fra torsdag 16.desember

Regjeringen kunngjorde mandag 13. desember at videregående skoler går over til rødt nivå torsdag 16.desember, foreløpig til og med onsdag 12. januar. Målet med rødt nivå er å begrense antall kontakter, helst halvere i løpet av en uke, og ha god oversikt over alle kontakter.

Lillestrømaksjonen 2021

Lillestrømaksjonen 2021 går av stabelen 9.-10. desember fra kl. 12.00-12.00.  

Foresattemøte 18.11.21

18. november ble det gjennomført foresattemøter angående fagvalg for elever på vg1 studiespesialisering.  De ulike fagvalgene ble presentert i et møte, etterfulgt av et eget møte om International Baccalaureate. 

Søk på Young Ambassadors 2021/2022

Young Ambassadors er et ettårig utdannings-program som gir videregående elever fremtidsrettet kunnskap. Fra dagens eksperter og ledere får du en oversikt over fremtidens utfordringer, og fra mentor kan du få et dypdykk i ditt interessefelts muligheter. Gjennom ett år vil du oppleve dette utviklingsprogrammet sammen med 19 andre unge ambassadører. Søknadsfristen for deltagere 2021/2022 er 28. november .

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Russestyret arrangerer rosadag!

Russestyret arrangerte rosadag, 26. oktober, med kakesalg til inntekt for brystkreftforeningen. 🎀

Søk om stipend og lån før 15. november

Husk å søke om stipend og lån. For å få stipend og lån fra Lånekassen for høstsemesteret 2021 må du søke innen 15. november.

Til toppen