Aktuelt

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Lærere på internasjonal workshop!

Engasjerte og flinke lærere her på skolen Maryam, Iria og Elena deltok forrige uke på en internasjonal workshop, sammen med lærere fra Portugal, Hellas, Spania og UK. Tema var "Well-being" og er del av Erasmusprosjektet. Det meldes om god stemning, fint vær og mye læring i å se hvordan det jobbes i andre land, og ikke minst kunnskap med tilbake til språkundervisningen hos oss.

Spansk fagdag for vg3

Det er mye læring i å ta en tur utenfor klasserommet. Denne uka besøkte spanskelever i vg3 den spanske ambassaden i Oslo. Deretter var det prøvesmaking av spansk mat hos hyggelig "Bocadillos" bar i Majorstuen.   

Finalist til Holbergprisen

Oskar Hellesø Knutsen i 2STB en av årets finalister. Nå er han snart på vei til Bergen og Holberguken, hvor forskningen hans om "Samhold etter katastrofe" skal presenteres.

Oppsøkende ungdomsteam (OUT)

OUT en forebyggende lavterskeltjeneste som driver oppsøkende arbeid med ungdom mellom 13 - 24 år. OUT sitt viktigste mål er å bidra til at ungdom får en best mulig ungdomstid med mestringsfulle og gode opplevelser.  

Beste elevråd i område Midten i Viken

Elevrådet ved Lillestrøm videregående skole ble for tredje år på rad kåret til beste elevråd i område Midten i Viken. Gratulerer med vel fortjent heder og ære og med premie på 10.000 kroner

Festivalente 2023

Programmet for Festivalente 2023 er klart! I uke 16 kan du hver dag få med deg god underholdning fra musikk, dans- og dramalinja her på Lillestrøm vgs.

God påske

Elever, foresatte, ansatte og skolens samarbeidspartnere ønskes god påske! Velkommen til skolestart igjen tirsdag 11. april.

Brenn

Den hardtslående duoen har tatt med bandet for å gjøre en konsert der det hele startet, nemlig på Lillestrøm videregående skole. Konserten kan du se på NRK-scenen!

Daniel Døhlen til NM i filosofi

Daniel Døhlen i 2STB har vunnet NM i Filosofi for elever. Han er den første eleven fra vg2 som noensinne har vunnet NM. Gratulerer!