Aktuelt

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Inntaksprøver til Musikk, dans og drama for 2021/22

Mail med informasjon har blitt sendt ut til søkere.    Hvis noen ikke har fått mail, sjekk søppelpostkassa og evt. ta kontakt med skolen.

Viken fylkeskommune stenger Storgata for gjennomkjøring

3. mai stenger Viken fylkeskommune Storgata for gjennomkjøring. Storgata vil være stengt frem til senhøsten 2022, fordi gata skal rustes opp, og det skal legges nye ledninger for vann og kloakk.   

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Den nye smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene. Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer.  

LilleStortinget 2021

  LilleStortinget 2021 vil bli avholdt  torsdag 18.- fredag 19. mars 2021.  

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Digitalt utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike. 28.01.21

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike.     Velkommen til digitalt utdanningstorg 2021. De videregående skolene på Nedre Romerike har den glede å invitere deg som elev og dine foresatte til et digitalt utdanningstorg, torsdag 28.01.21 . Sendingen vil dere kunne følge via Facebook-siden Utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike . Følg denne lenken:   https://www.facebook.com/utdanningstorg2021

Lillestrøm Aksjonen 2020 har samlet inn 47 050 kr til barnebyer i Vietnam.

    Følg med på Lillestrøm Aksjonens 24 timers livesending. Bli med å støtt SOS-barnebyer i Vietnam.  

Opptak av informasjonsmøte for foresatte

Opptak av informasjonsmøte for foresatte Lillestrøm videregående skole gjennomførte digitalt informasjonsmøte for foresatte for elever på Vg1 ST torsdag 10.12. kl. 19.00.        

1 MKA har laget film om bruk av munnbind.

1 MKA har laget film om bruk av munnbind i medieuttrykk timene. Dette er resultatet etter grunnleggende innføring i  kamerateknikk og lydopptak på location.

Til toppen