Aktuelt

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Visste du at....?

Espen Rostrup Nakstad, Elisa Røtterud og Thomas Alsgaard har vært elever på Lillestrøm vgs? Her kan du lese om hva de gjør i dag.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Vårarrangement

Prosjekt Bistand sitt vårarrangement som handler om mental helse og utenforskap på norske skoler. Det er muligheter for quiz hele uka,  som alle oppfordres til å delta på. Det vil bli foredrag fra SOS barnebyer, kritt og kjekskonkurranse og mye mer! 

Elever i Bildefag på oppdrag

På oppdrag fra Sagelvas venner har elever ved Bildefag i medier og kommunikasjon tatt bilder av ulike motiv til deres hjemmeside. 

Rettslæreelever i tingretten i Lillestrøm

Elevene i rettslære 2 fikk være publikum i en straffesak ved Romerike og Glåmdal tingrett i Lillestrøm. Etter gjennomføringen av rettssaken fikk de en god innføring i hvordan en domstol virker, og de fikk stille spørsmål til fagdommer og meddommere. Tusen takk for oss!

"Klovner i trafikken"

DeathTrip er et landsomfattende prosjekt hvor elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot ruskjøring. I sterke konkurranse med andre skoler, nådde dessverre ikke våre elever helt til topps. Risør videregående skole vant, men våre elever var likevel strålende fornøyd.

Beste Elevrådet i område midt

For andre år på rad har elevrådet ved Lillestrøm vgs vunnet prisen for beste elevrådsstyret i Viken! 🥳🙌 Dette er en seier for elevdemokratiet på skolen, og vi gleder oss til bruke disse pengene på kommende skolearrangementer og aktiviteter på skolen vår ❤️ - Elevrådet ved Lillestrøm vgs

Kjemiklassene hos Kjemisk Institutt ved UiO

Fredagen før påske var kjemi 2-gruppene på besøk hos Kjemisk Institutt ved UiO. Her fikk elevene høre hvordan det er å være student og forsker i kjemi ved UiO, og de fikk et innblikk i hvordan studenter og forskere samarbeider på store, samfunnsrelevante prosjekter.

FestivaLente 2022

  FestivaLente er en festival som arrangeres av 3MDA for hele skolen i uke 18. Det blir flere scener rundt om på skolen og mye forskjellig musikk. Vi prøver også å få til mat og komitee-stands. Konsertene i skoletida er for elever ved skolen og noen ungdomsskoler som vi inviterer. Disse konsertene vil være gratis. Etter skoletid er konsertene åpne for alle, men det vil være billettsalg.    

Til toppen