Aktuelt

Statsminister Erna Solberg deltok i samfunnskunnskapstime på Teams

Klasse 1STC og faglærer Ingrid Krogh Nøstdal hadde tirsdag 17.11. besøk av statsminister Erna Solberg i en samfunnskunnskapstime på Teams. Tema var Norges forhold til USA og det amerikanske valget og statsministeren tok aktivt del i undervisningen.  Statsministeren innledet med forskjellen mellom styresettene i USA og Norge og fulgte opp med hvorfor USA er viktig for Norge. Her kom hun spesielt inn på bilaterale forhold og USAs betydning for norsk sikkerhet og forsvar og på multilaterale organisasjoner.  

De forsket på Folkeopplysningens forsøk på å manipulere skolevalget

To masterstudenter ved BI, Audun Aagre og Nedim Dizdarevic, har forsket på Folkeopplysningens forsøk på å manipulere skolevalget ved Lillestrøm videregående skole høsten 2019.

Young Ambassadors fra Lillestrøm

Cecilie Holte i 3STE og Amruta Chowdary Bojedla i 2IBA er 2 av til sammen 20 elever som er kommet med som deltagere i Young Ambassadors for skoleåret 2020 – 2021 – i konkurranse med nesten 100 søkere.

Nominert til den prestisjetunge Emmy prisen

«Folkeopplysningen» nominert til Emmy NRK-programmet «Folkeopplysningen» er nominert til den prestisjetunge Emmy-prisen i kategorien «Non-Scripted Entertainment». Vinneren blir kunngjort under en seremoni i New York den 23. november  

Foresattemøte onsdag 16. september 2020

  Vi inviterer til digitalt foresattemøte onsdag 16. september kl.18. Møtet er primært for foresatte til årets førsteklassinger (Vg1), men åpent for alle og vi oppfordrer foresatte til alle nye elever om å følge møtet. Møtet streames og vil være tilgjengelig gjennom denne linken; https://www.youtube.com/watch?v=d1yEQAosumI&t=913s

Søk på Young Ambassadors 2020/2021 nå!

Informasjon og retningslinjer angående Koronavirus

Vi minner om at situasjonen på langt nær er over og håper at alle vil være med å bidra til en god skolestart fritt for Covid-19 virus. Les mer her:  Smittevernveileder ved Lillestrøm videregående skole (PDF, 288 kB)

Kantinen ble utsmykket med veggmaleri i juni 2020

Kaja Glosli og Tina Wedmark fra 3STB ble vinnerne av elevrådets konkurranse om et murmaleri i kantinen. - Vi fikk det til! Vi er veldig fornøyde og stolte over fondveggen vi har laget.

17. mai overraskelse 2020

Musikkelevene overrasket medelever og skolens ansatte i midttimen med feiende 17. mai toner.

Danseundervisning i koronatid

Når elevene i Vg3 dans fikk i oppgave av faglærer Stine Mari Jacobsen å lage en 3 minutters dansefilm med utgangspunkt i stedsspesifikk koreografi i faget dansekomposisjon og koreografi valgte Kaja Ødegård et veldig aktuelt tema. 

Til toppen