Aktuelt

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. 

Halloween 2021

Fredag 29.10 var det Halloween-feiring ved Lillestrøm vgs!

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Tilbake til normal skolehverdag fra mandag 27. september

Regjeringen har fredag 24.9. kunngjort at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap og at Norge går over til normalen i skolen.

Korona - orientering pr 17. september

Smitte Det er de siste to ukene avdekket rundt 20 smittetilfeller ved skolen. De fleste av disse er avdekket i Vg2, men det er også noen på Vg1. Nærkontakter er varslet og satt i testprogram.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Digitalt informasjonsmøte for foresatte i vg1 og vg2 ble gjennomført torsdag 09.09.21

Det er fortsatt mulig å spille av hele informasjonsmøtet her: Lenke til digitalt informasjonsmøte  

SKOLEVALG 2021

HER FINNER DU RESULTATER FRA ÅRETS SKOLEVALG VED LILLESTRØM VGS

Valg i skoletiden

Vi har hatt stemmelokale i skolegården vår i dag! Vi fikk nemlig besøk av Lillestrøm kommunes valgbil «Valgfrid», som fungerer som et omreisende lokale for forhåndsstemming. Køen var lang fra første stund, og mange satte pris på muligheten til å avlegge stemme i stortingsvalget på vei til eller fra en undervisningstime. Både spente førstegangsvelgere og flere av de ansatte benyttet anledningen til å gjøre sin borgerplikt.

Til toppen