Aktuelt

Vinner av landsdekkende scenetekstkonkurranse

Vilde Røgeberg Larsen  i 3.klasse drama vant DUS! Gratulerer!

Storstilt mobilisering for en bedre russefeiring

Aktører fra hele landet går sammen om å få til en bedre russefeiring for avgangselevene. Et viktig og nødvendig initiativ, mener fylkesråd for utdanning og kompetanse, Heidi Westbye Nyhus.  

Vår blide Kantineleder Gunn!

Tusen takk for all den gode maten du lager til elever og oss ansatte på skolen!

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Årboken 2021/2022

ENDELIG er årbokstradisjonen tilbake på Lillestrøm vgs. Årets tema er "kino". Frist for bestilling er mandag 30.mai!

Visste du at....?

Espen Rostrup Nakstad, Elisa Røtterud og Thomas Alsgaard har vært elever på Lillestrøm vgs? Her kan du lese om hva de gjør i dag.

Vårarrangement

Prosjekt Bistand sitt vårarrangement som handler om mental helse og utenforskap på norske skoler. Det er muligheter for quiz hele uka,  som alle oppfordres til å delta på. Det vil bli foredrag fra SOS barnebyer, kritt og kjekskonkurranse og mye mer! 

Elever i Bildefag på oppdrag

På oppdrag fra Sagelvas venner har elever ved Bildefag i medier og kommunikasjon tatt bilder av ulike motiv til deres hjemmeside. 

Rettslæreelever i tingretten i Lillestrøm

Elevene i rettslære 2 fikk være publikum i en straffesak ved Romerike og Glåmdal tingrett i Lillestrøm. Etter gjennomføringen av rettssaken fikk de en god innføring i hvordan en domstol virker, og de fikk stille spørsmål til fagdommer og meddommere. Tusen takk for oss!

"Klovner i trafikken"

DeathTrip er et landsomfattende prosjekt hvor elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot ruskjøring. I sterke konkurranse med andre skoler, nådde dessverre ikke våre elever helt til topps. Risør videregående skole vant, men våre elever var likevel strålende fornøyd.

Til toppen