Aktuelt

Elever på utveksling i London

    7 elever fra 1STG ved Lillestrøm VGS er denne uken på utveksling hos vår samarbeidsskole Eltham Hill, Greenwich, London.

Realfagsprisen 2022 gikk til Casper Evensen i 3STB!

Casper Evensen  vant realfagsprisen 2022! Hans presentasjon handlet om genererende funksjoner, en måte å kode en uendelig rekke tall i den hensikt å brukes i tallteori eller sannsynlighetsregning. Sterk konkurranse med elever fra andre videregående skoler. Gratulerer til Casper!  

17. og 18. mars gikk LilleStorting av stabelen! Her kan du se sendingen fra saken.

Forberedelsene til rollespillet LilleStorting er godt i gang. Utenriksminister Hope og barne- og familieminister Amanda har vært på besøk hos Forsvarsdepartementet, Celine har vært på besøk hos sin helseminister kollega Ingvild Kjerkol. Kunnskapsminister Diana og og statssekretær Jannat har besøkt Kunnskapsdepartementet. Innholdsrike og spennende dager for våre elever. Program og lenker til blogg og streaming finner du i denne saken. 

FFI markerte godt samarbeid med 3MKA ved å by på pizza.

Forsvarets forskningsinstitutt har hatt et samarbeidsprosjekt om å lage falske nyheter i sosiale medier med klasse 3MKA på medier og kommunikasjon. Faglærer Gunnulv Hellesylt var ansvarlig for samarbeidet sammen med forsker Arild Bergh fra FFI markerte avslutningen på årets samarbeid ved å servere elevene pizza. Avslutningen fant sted 1. mars 2022. 

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Velkommen til åpen kveld ved Lillestrøm videregående skole.

Lillestrøm videregående skole gjennomfører i år noen digitale og noen fysiske åpne kvelder for elever i 10. klasse og deres foresatte. Her finner dere presentasjonene fra åpen kveld.

Grønt nivå og massetesting fra mandag 17. januar

Kommuneoverlegen i Lillestrøm følger regjeringens anbefaling om grønt nivå på videregående skoler, og igangsetter massetesting.

Nytt om karantene og oppfordring om koronatest- oppdatering 06. januar

Med virkning fra 1. januar er det foretatt en endring i koronaforskriften som gjør at det ikke lenger er forskjellige karanteneregler for elever over og under 18 år.

Overgang til rødt nivå fra torsdag 16.desember

Regjeringen kunngjorde mandag 13. desember at videregående skoler går over til rødt nivå torsdag 16.desember, foreløpig til og med onsdag 12. januar. Målet med rødt nivå er å begrense antall kontakter, helst halvere i løpet av en uke, og ha god oversikt over alle kontakter.

Lillestrømaksjonen 2021

Lillestrømaksjonen 2021 går av stabelen 9.-10. desember fra kl. 12.00-12.00.  

Til toppen