Aktuelt

Avslutning for avgangselever 2021

Mandag 21.06.2021 vil det være avslutning for avgangselevene kl. 18.00 Værforbehold og koronarestriksjoner fører til en alternativ gjennomføring av avslutningen for årets vg3 avgangselever. Det vil bare være avgangselevene som har mulighet til å delta på arrangementet. 

Viken fylkeskommune stenger Storgata for gjennomkjøring

3. mai stenger Viken fylkeskommune Storgata for gjennomkjøring. Storgata vil være stengt frem til senhøsten 2022, fordi gata skal rustes opp, og det skal legges nye ledninger for vann og kloakk.   

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Den nye smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene. Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer.  

LilleStortinget 2021

  LilleStortinget 2021 vil bli avholdt  torsdag 18.- fredag 19. mars 2021.  

Digitalt utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike. 28.01.21

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike.     Velkommen til digitalt utdanningstorg 2021. De videregående skolene på Nedre Romerike har den glede å invitere deg som elev og dine foresatte til et digitalt utdanningstorg, torsdag 28.01.21 . Sendingen vil dere kunne følge via Facebook-siden Utdanningstorg 2021 på Nedre Romerike . Følg denne lenken:   https://www.facebook.com/utdanningstorg2021

Lillestrøm Aksjonen 2020 har samlet inn 47 050 kr til barnebyer i Vietnam.

    Følg med på Lillestrøm Aksjonens 24 timers livesending. Bli med å støtt SOS-barnebyer i Vietnam.  

1 MKA har laget film om bruk av munnbind.

1 MKA har laget film om bruk av munnbind i medieuttrykk timene. Dette er resultatet etter grunnleggende innføring i  kamerateknikk og lydopptak på location.

Statsminister Erna Solberg deltok i samfunnskunnskapstime på Teams

Klasse 1STC og faglærer Ingrid Krogh Nøstdal hadde tirsdag 17.11. besøk av statsminister Erna Solberg i en samfunnskunnskapstime på Teams. Tema var Norges forhold til USA og det amerikanske valget og statsministeren tok aktivt del i undervisningen.  Statsministeren innledet med forskjellen mellom styresettene i USA og Norge og fulgte opp med hvorfor USA er viktig for Norge. Her kom hun spesielt inn på bilaterale forhold og USAs betydning for norsk sikkerhet og forsvar og på multilaterale organisasjoner.  

De forsket på Folkeopplysningens forsøk på å manipulere skolevalget

To masterstudenter ved BI, Audun Aagre og Nedim Dizdarevic, har forsket på Folkeopplysningens forsøk på å manipulere skolevalget ved Lillestrøm videregående skole høsten 2019.

Young Ambassadors fra Lillestrøm

Cecilie Holte i 3STE og Amruta Chowdary Bojedla i 2IBA er 2 av til sammen 20 elever som er kommet med som deltagere i Young Ambassadors for skoleåret 2020 – 2021 – i konkurranse med nesten 100 søkere.

Til toppen