Aktuelt

Folkeopplysningen forsøkte å manipulere skolevalg

NRK-programmet «Folkeopplysningen» er nominert til den prestisjetunge Emmy-prisen i kategorien «Non-Scripted Entertainment».   

Foresattemøte onsdag 16. september 2020

  Vi inviterer til digitalt foresattemøte onsdag 16. september kl.18. Møtet er primært for foresatte til årets førsteklassinger (Vg1), men åpent for alle og vi oppfordrer foresatte til alle nye elever om å følge møtet. Møtet streames og vil være tilgjengelig gjennom denne linken; https://www.youtube.com/watch?v=d1yEQAosumI&t=913s

Søk på Young Ambassadors 2020/2021 nå!

Informasjon og retningslinjer angående Koronavirus

Vi minner om at situasjonen på langt nær er over og håper at alle vil være med å bidra til en god skolestart fritt for Covid-19 virus. Les mer her:  Smittevernveileder ved Lillestrøm videregående skole (PDF, 288 kB)

Kantinen ble utsmykket med veggmaleri i juni 2020

Kaja Glosli og Tina Wedmark fra 3STB ble vinnerne av elevrådets konkurranse om et murmaleri i kantinen. - Vi fikk det til! Vi er veldig fornøyde og stolte over fondveggen vi har laget.

Lillestrøm-russ 2020 samlet inn 138 072 kroner til Kreftforeningen

Årets Lillestrøm-russ samlet inn 138 072 kroner til Kreftforeningen

Kunnskapsministeren på besøk ved Lillestrøm vgs 2020!

2. mars besøkte  kunnskaps- og integreringsminister Trine Skei Grande og hennes følge skolen.  kunnskaps- og integreringsminister ville snakke med elevene våre om hva de mener er viktig i videregående opplæring.  

Realfagspris til Lillestrømelever

Flotte prestasjoner av Ingvild og Iver i geofag og fysikk OL. Sigurd og Iver er skolens kandidater til Rotarys realfagpris 2020.  

Andreplass til Simran Sahajpal i 3IB i konkurransen Unge forskere

Simran fikk andreplass i klassen for naturvitenskap og teknologi med oppgaven “Testing the Assumptions of Normality and Independence of Returns of the Black-Scholes Option-Pricing Formula”

Terningkast 6 fra Romerikes Blad til musikk dans og drama elvenes forestilling Arbeidstittel

Romerikes Blads anmelder om elevenes forestilling "-En sjelden gang går man inn i teateret og tenker at dette har jeg ikke tro på. Sjeldnere går man ut og tenker at dette muligens er noe av det beste en har sett."

Til toppen