Beste Elevrådet i område midt

For andre år på rad har elevrådet ved Lillestrøm vgs vunnet prisen for beste elevrådsstyret i Viken! 🥳🙌 Dette er en seier for elevdemokratiet på skolen, og vi gleder oss til bruke disse pengene på kommende skolearrangementer og aktiviteter på skolen vår ❤️
- Elevrådet ved Lillestrøm vgs

Hensikten med elevrådskonkurransen er å løfte elevrådene og inspirere de til å gi en ekstra innsats, men viktigst av alt; å kunne dele det elevrådene gjør.

Gjør en stor innsats for medvirkning og skolemiljøet

Siv Henriette Jacobsen, fylkesråd for utdanning og kompetanse, delte ut prisen for beste elevråd på samlingene for elevrådsstyrene i hvert skoleområde.

– Det var mange gode kandidater, men de fire elevrådene utpekte seg spesielt. Disse elevrådene gjør en særdeles god innsats for elevdemokratiet og miljøet på skolen, og det er verdige vinnere vi har i årets elevrådskonkurranse, sier Siv Henriette Jacobsen.

Vinnerne i årets konkurranse er Gol videregående skole i område nord, Asker videregående skole i område sør-vest, Lillestrøm videregående skole i område midten og Halden videregående skole i område sør-øst.

Det er en glede å se elevrådenes arbeid for tydelig elevstemme, godt skolemiljø og inkluderende holdninger ovenfor hverandre

Mer informasjon om elevrådskonkurransen

Til toppen