Forberedelsene til LilleStorting 2023 er i gang og oppdatering kommer!

Her kan du imidlertid lese om dette årets gjennomføring.

17. og 18. mars i år gikk LilleStorting av stabelen! Utenriksminister Hope og barne- og familieminister Amanda var på besøk hos Forsvarsdepartementet, Celine besøkte sin helseminister kollega Ingvild Kjerkol. Kunnskapsminister Diana og og statssekretær Jannat besøkte Kunnskapsdepartementet. Innholdsrike og spennende dager for våre elever. Program og lenker til blogg og streaming finner du i denne saken. 

Elevene er takknemlige for at de har hatt muligheten til å besøke ministrene i en så spesiell tid med krigen i Ukraina.  De takker også sin engasjerte lærer Øyvind som gjorde besøket mulig.  - Det var en spennende dag med mange inntrykk, vi fikk blant annet møte forsvarsminister Odd Roger Enoksen og forsvarssjef Eirik Kristoffersen. I tillegg fikk vi følge med på spontanspørretime, vi spiste lunsj i kantinen på Stortinget og tok imot ministere fra Skottland som skulle på møte om den nåværende situasjonen i Europa. Helseminister Ingvild Kjerkol var imponert og delte velvillig tips om sin hverdag til elevene fra Lillestrøm. 

Programmet for LilleStortinget 2022. (PDF, 69 kB)

Proposisjonene som skal diskuteres under LilleStortinget 2022. (PDF, 137 kB)

Snileposten holder deg oppdatert på forberedelsene, gjennomføringen og avslutningen av LilleStortinget, følg bloggen her.

Stream fra dag 1, 17.03.22

Stream fra dag 2, 18.03.22.

Til toppen