Magnus Winjum i Melodi Grand Prix

Magnus Winjum (17) i 2MDA deltar i Melodi Grand Prix med låta "Geronimo" sammen med Kyle Alessandro (16), Kristian Haux (20).  Og Umami Tsunami er med videre til finalen i Trondheim lørdag 4. februar! Følg med, følg med!

Magnus Winjum

Umami Tsunami er et kollektivprosjekt som oppstod sommeren 2022. Dette er et felleskap med låtskrivere, artister, produsenter og folk som jobber med design og visuelle uttrykk. For hva skjer når europeisk popmusikk lar seg inspirere av asiatisk popmusikk? Det ble utgangspunktet for Umami Tsunami og det betyr at vi lar oss underholde av ett forrykende show!

 

Umami Tsunam - Klikk for stort bildeUmami Tsunami Magnus Winjum

​Tiril Beisland

Tiril Beisland var Lillestrøm er også tidligere elev ved skolen. Hun er  21 år gammel og gikk musikk, dans og dramalinja i 2020. Hun er i dag artist og låtskriver  og deltar med låta "Break It". Tiril er fra Lillestrøm og har mye erfaring med å stå på scenen, blant annet skuespiller i Skedsmo Amatørteater, danser i Norsk Ballettinstitutt og som fylkesrepresentant i UKM. Nå debuterer hun også som artist i MGP.

Tiril Beisland - Klikk for stort bildeTiril Beisland FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

Magnus og Tiril har begge valgt utdanningsprogrammet musikk, dans og drama på Lillestrøm vgs. Ønsker du deg videre innen kultur, teater/film, medier, pedagogikk, eller som ønsker å arbeide med mennesker, er dette utdanningstilbudet for deg. Programmet gir deg mulighet til å dyrke din interesse for musikk, dans eller drama, samtidig Dette kan være en motiverende måte å få generell studiekompetanse på.

Her får du vite mer om utdanningstilbudet musikk, dans og dramalinjen hos oss

Til toppen