Vår blide Kantineleder Gunn!

Tusen takk for all den gode maten du lager til elever og oss ansatte på skolen!

Gunn har drevet kantina på skolen siden november 2021. Viken fylkesting har vedtatt at videregående skoler bør ha en kantine som tilrettelegger for gode opplevelser og sunne matvaner. Maten skal være bærekraftig og det bør tilrettelegges for skolemåltider som fremmer matglede og trivsel.

Og hva menes egentlig med bærekraft i skolemåltider? Jo, med bærekraft menes blant annet at mat ikke skal kastes. Mandag, onsdag og fredag kan du kjøpe ett varmt måltid. Måltidet er ofte laget med basis i hva som er i kjøleskapet av overskudd. Gunn bruker erfaring og kunnskap tilegnet gjennom mange år i yrket for å lage måltider ut av overskuddet. Hun sørger for at maten er hjemmelaget og hun er opptatt av å lage fullverdige måltider som er sunne og næringsrike, helt i tråd med Vikens retningslinjer! I tillegg legges det til rette så godt som mulig for allergier, vegetarmat og tilbud til elever med ulik trosretning.

Her kan du se hva utvalget var onsdag 1.juni 2022. Chili con carne, kyllingwraps, havregrøt med friske bær, oppskåret melon og grove baguetter. Savner du ennå noe? Ta en tur ned i kantina og slå av en prat med Gunn så kanskje hun ordner det:-)

Chili con carne.png - Klikk for stort bilde
Kyllingwrap - Klikk for stort bilde
Havregrøt - Klikk for stort bilde
Oppskåret melon - Klikk for stort bilde
Havregrøt - Klikk for stort bilde
Baguetter - Klikk for stort bilde
Til toppen