Visste du at....?

Espen Rostrup Nakstad, Elisa Røtterud og Thomas Alsgaard har vært elever på Lillestrøm vgs? Her kan du lese om hva de gjør i dag.

De har ulik livstil og ulike karrierer, men felles for dem er engasjement, livsglede og motivasjon for å skape seg egen livsstil og karriere.
 

Espen Rostrup Nakstad - Klikk for stort bildeEspen Rostrup Nakstad Lillestrøm vgs Espen Rostrup Nakstad er både lege, jurist og forfatter. Han jobber i dag som assisterende direktør i Helsedirektoratet. Han har hatt en sentral rolle under håndteringen av coronapandemien i Norge. 

Elisa Røtterud - Klikk for stort bildeElisa Røtterud Instagramkonto Elisa Røtterud er journalist og PR-konsulent som har jobbet mote og trender. Hun er også programleder og eventyrer. Hun er en motivator som ønsker å motivere deg til å skape kortreiste og langreiste eventyr i din hverdag og ditt liv. Her kan du lese mer om Elisa

Thomas Alsgaard - Klikk for stort bildeThomas Alsgaard Instagramkonto Thomas Alsgaard har fem OL-gull, seks VM gull i tillegg til en rekke andre norsk mesterskap. Etter endt langrennskarriere i 2003 har han brukt tid på rallykjøring, klatring og jobbet som langrennstrener for landslaget i skiskyting og det svenske herrelandslaget. Han er nå aktuell med podcasten Alsgaard & Olafsen.

Til toppen