Miljøarbeider

Miljøarbeiderne ved Lillestrøm videregående skole heter Hilde Danielsen Rygh. Hun jobber sammen med elever og ansatte for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Hun har kontor i 1.etg i B-bygget, sammen med elevtjenesten. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeideren Hilde jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør hun ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at alle elever skal ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring.

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeideren har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med henne. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Ta kontakt når du møter Hilde i gangen, kom innom kontoret, eller send en SMS eller kontakt henne på teams, så kan dere avtale tid. Miljøarbeider Hilde er tilgjengelig mandag–fredag 08.00-15.30
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Se også  

Til toppen