Aktuelt

Teknologi og forskningslære har laget båter!

Teknologi og forskningslære har laget båter. Opprinnelig skulle de deltatt i en nasjonal konkurranse på Havforskningsinstituttet i Trondheim. I stedet ble det en uhøytidelig konkurranse i Vesletjern.

Bilder fra fotokonkurranse fredag 18.6

Fredag 18. juni arrangerte vi akademisk femkamp på Lørenskog vgs. Klassene konkurrerte i taleferdigheter, intervjuferdigheter, skriveferdigheter, kreativitet og kunnskap (quiz) i løpet av dagen.  Vinnerklasse ble 2KD.  Se bildene fra fotokonkurransen her.

Resultater fra årets sjakkturnering

Årets sjakkturnering ved Lørenskog vgs er gjennomført; en etterlengtet turnering som etter å ha ligget i dvale noen år endelig er gjenoppstått. Det var 12 deltakere, og fire premier.

Husk fristen for å levere bøker, kalkulator og pc

22. juni klokken 12.00 er siste frist for å levere det du har lånt av skolebøker, kalkulator og pc. Fristen gjelder også for andre læremidler/bøker du har lånt fra skolen. 

Innsamlingsresultat fra Right to Play

Elever ved Lørenskog videregående skole samlet inn totalt 317 000 kr på årets innsamlingsaksjon, Right to Play!

Massetesting av elever og ansatte

Uke 21 starter vi opp med massetesting av elever og ansatte på Lørenskog videregående skole. Vedlagt finner du brev fra kommuneoverlegen. 

Seks nye smittetilfeller

Det har gjennom helgen blitt registrert seks nye smittetilfeller hos elever ved skolen. En av disse ble smittet på skolen. Elever og ansatte som er nærkontakter har blitt kontaktet av smittesporingen og er i karantene.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Internasjonal aksjonsdag 27. april

Skoleplakater til Lørenskog_07_aksjonsdag_garantibrev (PDF, 356 kB)

Right to play - Interasjonal økt

Onsdag 21. april hadde elevene på Lørenskog vgs internasjonal økt i forbindelse med solidaritetsaksjonen Right to Play som avholdes 27. april. 

Til toppen