Aktuelt

Usikker på fag, programfag eller tiden etter videregående?

Kjenner du deg litt usikker på hvilke fag du skal velge, ønsker mer informasjon om programfagene eller har spørsmål om studier etter videregående skole?

Elevundersøkelsen 21-22

I ukene fram mot jul vil elevundersøkelsen bli gjennomført i alle klasser på skolen vår.  Vedlagt finnes informasjon om undersøkelsen både for elever og foresatte.  

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Lørenskog vgs er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Lørenskog vgs har jobbet mot Miljøfyrtårn-sertifisering den siste tiden. Igår mottok vi gladnyheten om at vi er sertifisert!

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Friluftsliv - Tur til Østmarka

Valgfag friluftsliv 1 var i forrige uke på tur i Østmarka. Det var camp på kano og gåtur inn til Tonevann der vi hadde leir i to netter. Etter mye nedbør første døgnet, fikk gruppa en veldig fin dag med solnedgang på Tonekollen. Fokus på turen var basisferdigheter i friluftsliv og campliv og elevene fikk øve på å sette leir, fyre opp bål samt bruk av kart og kompass.

Parkeringskontroll fra og med 11. oktober

Mandag 11. oktober starter vi opp med parkeringskontroll. Ansatte og elever med parkeringsoblat kan bruke skolens parkeringsplasser. Besøkende får midlertidig parkeringstillatelse i resepsjonen. 

Normal skolehverdag

Som en følge av at Norge har åpnet opp går vi over til normal skolehverdag.  

Godkjente byggeprogrammer for Skedsmo og Lørenskog videregående skoler

Fylkestinget har godkjent byggeprogram for Skedsmo videregående skole og Lørenskog videregående skole.    

Til toppen