Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Vurderer du Folkehøgskole til høsten?

Har du begynt å lure på om folkehøgskole kan være aktuelt for deg?  Her finner du informasjon om hvilke linjer du kan velge, samt de ulike skolene som finnes.  

Klima -og miljørapport for Lørenskog vgs 2021

Nå er miljø- og klimarapporten til Lørenskog videregående skole for 2021 klar.  Noe av det viktigste arbeidet så langt har vært at alle ansatte og elever har fått komme med innspill på hvordan vi kan bidra til en mer bærekraftig utvikling. Noe av det første vi gjorde var å få til et bedre system for kildesortering og bevisstgjøring av hvordan vi som skole og enkeltpersoner kan bidra.

En av våre elever deltar i Korps United!

Vi gleder oss til å se vår elev Rahaf i det nye TV-programmet på TV2, "Korps United" 

Right to Play- auksjonen!

Right To Play gjennomfører nå auksjon for å sette fokus på viktigheten av sport, idrett og lek som læringsmetode for barn i fattige land. Nå har du mulighet til å blant annet sikre deg en tennistime med Casper Ruud, signert Arsenal-drakt fra Martin Ødegård og mange andre spennende objekter!

Erasmusbesøk til Bulgaria 3.-6. april

Onsdag 6. april kom to elever og to lærere hjem fra noen spennende og lærerike dager i Sofia (Bulgaria) i regi av ERASMUS-prosjektet LET'S EMBRACE EVERYBODY.    

Teknologi- og forskningslære på Ocean Space Race!

Idag drar elever fra teknologi- og forskningslære til Trondheim for å delta på Ocean Space Race! Det er elever fra både vg2 og vg3 og de stiller i konkurransegruppa "Den unge skipsdesigner"

Right to Play - solidaritetsaksjon

Idag har elever ved Lørenskog vgs den årlige solidaritetsaksjonen for Right to Play. Ønsker du å bidra? Vipps til 504444. Årets bidrag går til skolegang for jenter i Senegal. 

Ungdataundersøkelsen 2022

I uke 10-13 skal skolens elever (under 20 år) besvare ungdataundersøkelsen.  Les informasjon om undersøkelsen her.

Third Culture Kids

De to siste ukene har vg2 vært så heldige å ha besøk av Aon Raza Naqvi - redaktøren bak boken Third Culture Kids!

Til toppen