Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Gjensyn fra årets aktivitetsdag

På tross av grå skyer og tidvis regn, var det god stemning på årets aktivitetsdag mandag 21. juni. 

Teknologi og forskningslære har laget båter!

Teknologi og forskningslære har laget båter. Opprinnelig skulle de deltatt i en nasjonal konkurranse på Havforskningsinstituttet i Trondheim. I stedet ble det en uhøytidelig konkurranse i Vesletjern.

Bilder fra fotokonkurranse fredag 18.6

Fredag 18. juni arrangerte vi akademisk femkamp på Lørenskog vgs. Klassene konkurrerte i taleferdigheter, intervjuferdigheter, skriveferdigheter, kreativitet og kunnskap (quiz) i løpet av dagen.  Vinnerklasse ble 2KD.  Se bildene fra fotokonkurransen her.

Resultater fra årets sjakkturnering

Årets sjakkturnering ved Lørenskog vgs er gjennomført; en etterlengtet turnering som etter å ha ligget i dvale noen år endelig er gjenoppstått. Det var 12 deltakere, og fire premier.

Avslutninger for avgangselever

Avslutninger for vg3 studieforberedende arrangeres mandag 21. juni.  Med nye lokale retningslinjer i Lørenskog kommune, tillater vi nå alle elever å ta med både foresatte og familie på arrangementene.   

Innsamlingsresultat fra Right to Play

Elever ved Lørenskog videregående skole samlet inn totalt 317 000 kr på årets innsamlingsaksjon, Right to Play!

Massetesting av elever og ansatte

Uke 21 starter vi opp med massetesting av elever og ansatte på Lørenskog videregående skole. Vedlagt finner du brev fra kommuneoverlegen. 

Seks nye smittetilfeller

Det har gjennom helgen blitt registrert seks nye smittetilfeller hos elever ved skolen. En av disse ble smittet på skolen. Elever og ansatte som er nærkontakter har blitt kontaktet av smittesporingen og er i karantene.

Internasjonal aksjonsdag 27. april

Skoleplakater til Lørenskog_07_aksjonsdag_garantibrev (PDF, 356 kB)

Til toppen