Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Erasmus-besøk i Romania

I regi av ERASMUS + var to elever og lærere fra programområdet "Språk, samfunnsfag og økonomi" på en ukes utveksling i Oradea (Romania). Temaet for mobiliteten var "Education with no barriers", der bevisstheten omkring økt digitalisering og ny teknologi ble løftet fram. Elevene arbeidet i ulike workshops og bidro med faglige presentasjoner og innspill. Dagene var også fylt med sosiale aktiviteter, sightseeing og besøk i vertsfamilier. Sammen med de andre deltakerlandene utforsket de Oradea og lærte Romania og ikke minst hverandre bedre å kjenne.  

Erasmusbesøk i Romania

Søndag 8. mai drar to lærere og to elever på besøk til Oradea i Romania.  Besøket er del av et Erasmusprosjekt som Lørenskog vgs deltar på, sammen med skoler i Sofia i Bulgaria, Oradea i Romania, Karamanmaraş i Tyrkia, Messina i Italia og Ponta Delgada i Portugal.  Temaet for prosjektet er inkludering, og i Romania skal de jobbe med digital inkludering.  Vi ønsker elevene Tuva (2STC) og Cicilie (2STD) og lærerne Kristin og Annette riktig god tur til Romania.

Klima -og miljørapport for Lørenskog vgs 2021

Nå er miljø- og klimarapporten til Lørenskog videregående skole for 2021 klar.  Noe av det viktigste arbeidet så langt har vært at alle ansatte og elever har fått komme med innspill på hvordan vi kan bidra til en mer bærekraftig utvikling. Noe av det første vi gjorde var å få til et bedre system for kildesortering og bevisstgjøring av hvordan vi som skole og enkeltpersoner kan bidra.

En av våre elever deltar i Korps United!

Vi gleder oss til å se vår elev Rahaf i det nye TV-programmet på TV2, "Korps United" 

Right to Play- auksjonen!

Right To Play gjennomfører nå auksjon for å sette fokus på viktigheten av sport, idrett og lek som læringsmetode for barn i fattige land. Nå har du mulighet til å blant annet sikre deg en tennistime med Casper Ruud, signert Arsenal-drakt fra Martin Ødegård og mange andre spennende objekter!

Erasmusbesøk til Bulgaria 3.-6. april

Onsdag 6. april kom to elever og to lærere hjem fra noen spennende og lærerike dager i Sofia (Bulgaria) i regi av ERASMUS-prosjektet LET'S EMBRACE EVERYBODY.    

Til toppen