Aktuelt

Grønt nivå fra mandag 17. januar

Kommuneoverlegen har bestemt at vi går over til grønt nivå fra og med mandag 17. januar. Det vil si vanlig organisering av klasser/grupper og skolehverdagen. Vi vil teste alle elevene mandag morgen. Tiltakene på grønt nivå er:   Ingen syke skal møte på skolen. Altså, bli hjemme dersom du har forkjølelsessymptomer. God hygiene og normalt renhold Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Rødt nivå til og med onsdag 12. januar

For å begrense spredningen av Omikron og avlaste helsevesenet er alle videregående skoler satt på rødt nivå. Det overordnede målet ved rødt nivå er at elever og ansatte har et begrenset antall kontakter og holder oversikt over disse.

FN-rollespill 2021

Tirsdag 29. november 2021 ble årets FN-rollespill avholdt i Lørenskog Rådhus, og atten elever med programfaget Politikk og menneskerettigheter fra Lørenskog videregående skole deltok sammen med elever fra Mailand , Elvebakken  og Drøbak Montessoriskole.  Rollespillet omhandlet atomnedrustningsspørsmålet, Irans konflikt med USA og Israel, samt våpenfri sone i Midtøsten.

Gult nivå fra 13. desember

På grunn av smitteutviklingen og forventet økning i omikronsmitte, er kommuneoverlegen anbefalt av FHI å innføre gult tiltaksnivå.

Gjeninnføring av koronatiltak

Som en følge av de nye koronatiltakene til regjeringen, gjeninnfører vi noen tiltak for Lørenskog videregående skole.

Velkommen til julebord

Resturant og matfag inviterer til julebord i restauranten. Her kan du se meny og informasjon ang. påmelding. 

Kunst i klasserommet

2KD har malt et av skolens klasserom, og et fargerikt kunstverk møter elevene som har timer her. 

Usikker på fag, programfag eller tiden etter videregående?

Kjenner du deg litt usikker på hvilke fag du skal velge, ønsker mer informasjon om programfagene eller har spørsmål om studier etter videregående skole?

Til toppen