«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Realfagsprisen 2023

Realfagsprisen for Nedre Romerike er for elever i tredje klasse på vgs med realfaglig fordypning. Det er Rotaryklubber i Skedsmo, Nittedal, Sørum og Lørenskog som står bak arrangementet. Hensikten med prisen er å oppmuntre elever til spesialisering innenfor alle grener av realfag på universitets- og høyskolenivå.

Vår samarbeidsskole i Tyrkia

Lørenskog videregående skole deltar i et større Erasmus+prosjekt, der Tyrkia er et av flere deltakerland.

Sosiologigruppa besøkte Nasjonalmuseet

Elever fra programfaget Sosiologi og sosialantropologi fikk en spennende skoledag på Nasjonalmuseet, der de fikk omvisning i den kritikerroste utstillingen "Innafor og utafor" med Grayson Perry.

Skoletime med utenriksministeren

Elevene i programfaget Politikk og menneskerettigheter fikk mandag 30.1 muligheten til å få delta på en skoletime på Vega Scene i Oslo med utenriksminister Anniken Huitfeldt.

Glimrende prestasjoner på Ungt Entreprenørskap-messe

Lørenskogelevene imponerte stort med sine ungdomsbedrifter på Ungt Entreprenørskaps 'Regionmesterskap Romerike' på Strømmen storsenter. Det ble 1. og 2. plass for Beste Ungdomsbedrift.

Vg2-elever på hospitering i Santiago de Compostela

Fra og med 21. januar til og med 19. februar er Mia 2KD, Sofia 2KD, Ellinor, 2STB og Alexander, 2STE på hospitering i Santiago de Compostela, Galicia, Spania.

FN-rollespill om Mali-konflikten

Elever fra programfaget Politikk og menneskerettigheter deltok tirsdag 29.11 på FN-sambandets rollespill som ble arrangert på Jessheim videregående skole. I tillegg til Lørenskog videregående skole deltok også elever fra Jessheim videregående, Sørumsand videregående og Nes videregående.

Erasmusbesøk til Italia

Elevene Martin (3STA), Elin (3STA) og Julie (3STE) og lærerne Annette B Berg og Kristin Schanz har vært ei uke i Messina i Italia. Turen har vært  del av et Erasmusprosjekt som Lørenskog vgs deltar på sammen med skoler i Bulgaria, Italia, Portugal, Romania og Tyrkia.  Klikk på nyhetssaken for å se bilder fra reisen. 

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Til toppen