Aktuelt

Tre-retters til lunsj!

Fredag 12.02 ble det servert ekstra god lunsj på Lørenskog vgs. Da hadde nemlig 2KO invitert til 3-retters! 

Sammen for Lørenskog!

Ungdomsrådet i Lørenskog har jobbet for å få på plass munnbind i tøy til alle skoleelever i Lørenskog. 

Digital åpen kveld på Lørenskog videregående skole

Trykker du her, finner du presentasjonene som ble gjennomgått på digital åpen kveld torsdag 4.2.

Digitalt utdanningstorg

28.01.2021 ble det holdt digitalt utdanningstorg for 9. og 10. trinn på Nedre Romerike. Nedenfor finner du opptak av presentasjonene som ble holdt. 

Privatisteksamen

Veiledningssenteret tilbyr informasjonsmøte om høyere utdanning for privatister onsdag 9.2.  Påmelding gjøres her . Portalen for oppmelding til privatisteksamen var åpen fra og med 15.1 til og med 1.2 for privatistoppmelding.  Klikk her for mer informasjon om privatisteksamen ved Lørenskog vgs.  

Godt nytt år!

Vi viderefører ordningen med fysisk og digital skole annenhver dag.  Vg2 og vg3 møter til fysisk skole tirsdag den 5. januar.  Vg1 og voksenopplæringen møter fysisk onsdag den 6. januar.  Påbygg og yrkesfag møter fysisk på skolen hver dag - første dag er tirsdag 5. januar. 

To nye smittetilfeller ved skolen

To elever i 1ST har påvist koronasmitte. Alle som antas å være mulige nærkontakter er kontaktet. 

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsesykepleier vaksinerer mot hjernehinnebetennelse i år som tidligere år. Det vil være flest i vg1 som trenger å ta vaksinen, da vg2 og vg3 allerede har tatt vaksinen og ikke trenger ta den igjen. De i vg2 og vg3 som ikke har tatt den tidligere anbefales å melde seg på nå.

Ny salong og nytt utdanningsprogram

Høsten 2020 åpnet Lørenskog vgs dørene med splitter ny frisørsalong! Salongen kom i forbindelse med nytt utdanningsprogram på skolen; Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign - FBIE.

Rødt nivå innføres - Gjelder fra og med torsdag 12. november.

Kommuneoverlegen har vedtatt at vi går over til rødt nivå. Formålet med rådene er å begrense smittespredning av Covid-19. Terskelen for å gå over til rødt nivå er høy, og begrunnes hovedsakelig i de negative konsekvensene dette har for elevene og erfaringene med at smittespredning på skoler er lav. Elever og ansatte smittes hovedsakelig andre steder. Dette kan tyde på at skolene har god kontroll på tiltakene som innføres. 

Til toppen