Resultater fra årets sjakkturnering

Årets sjakkturnering ved Lørenskog vgs er gjennomført; en etterlengtet turnering som etter å ha ligget i dvale noen år endelig er gjenoppstått. Det var 12 deltakere, og fire premier.

Etter de innledende 7 rundene var det fire spillere som var klare for semifinaler. I den ene semifinalen møttes August Johann Bjørnå og Peder Schilliås Helmers, begge fra 2STC. I den andre var det Theo Eek Karlsen fra 1STB og Audun Willem Monster fra 2IDA som møttes. August og Audun trakk de lengste stråene i sine semifinaler og møttes til det endelige slaget i finalen. August gikk av med seieren, og vi kan kåre en verdig sjakkmester på Lørenskog vgs.

Bilde av elever som spiller sjakk - Klikk for stort bilde Lars Hvaal

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjakk-komitéen gratulerer unge Bjørnå med førstepremie, gavekort i kantina, pokal og inngravert navn i sjakkturneringens vandrepokal. Hurra! Gratulerer også til andreplassen, Audun, og tredjeplassen, Peder, med godt spill. I tillegg ble det trukket ut en deltaker/trøstepremie, og den gikk til Are Svensli Bråthen fra 2KD, som for øvrig også gjorde en flott innsats i turneringa, og var den som var nærmest å slå vinneren August i et enkeltparti. Takk til alle deltakere, for oppmøte og flott innsats!

Tekst og foto: Lars Hvaal

 

Til toppen