Seks nye smittetilfeller

Det har gjennom helgen blitt registrert seks nye smittetilfeller hos elever ved skolen. En av disse ble smittet på skolen. Elever og ansatte som er nærkontakter har blitt kontaktet av smittesporingen og er i karantene.

Se også viktig beskjed fra Samfunnsmedisinsk avdeling i Lørenskog kommune:


Det er i det siste blitt rapportert om smitte på flere russebusser i Lillestrøm, og vi har nå også noe smitte blant russen i Lørenskog. Det er nevnt flere tidspunkt der det kan ha vært smitte blant de som har rullet, bl.a. natt til 17., 18., 19. og 20. mai.

De som blir oppgitt som nærkontakter blir kontaktet direkte og satt i karantene. Dersom man selv vet at man har vært i kontakt med buss der det har vært smitte, eller på annen måte vært i kontakt med noen som har vært smittet, skal man straks gå i karantene og bestille seg test. Vi anbefaler også å ringe smittesporingsteamet i kommunen der du bor, slik at vi kan få begrenset og stoppet smitten.

Smittesporingsteamet i Lørenskog kommune treffer du på tlf. 40 40 98 38.

Dersom du får symptomer, uavhengig av om du har vært i kontakt med noen med smitte eller ikke, skal man bestille seg en test og straks gå i karantene frem til negativ test.

Andre med tilknytning til skole

Dersom ansatte, elever eller foresatte skulle få symptomer på luftveisinfeksjon og forkjølelse som tett/rennende nese, sår hals, feber/slapphet, hoste eller nedsatt smaks og luktesans, må de holde seg isolert og ringe koronatelefonen for videre testing og oppfølging.

Ved alvorlige symptomer, kontakt fastlege (legevakt på kveld/helg).    

Vi minner om helsemyndighetenes smittevernråd og at ingen skal møte på skolen med symptomer.

For mer informasjon se Folkehelseinstituttet sine sider.

Spørsmål kan rettes til koronatelefonen i Lørenskog kommune: 67 49 50 27.

Den er åpen alle dager kl. 08.30-15.00

Les mer på:

https://www.lorenskog.kommune.no/koronavirus/

Til toppen