Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

UB "Dreamteam RusseMegleren" vant Romeriksmesterskapet

I slutten av januar deltok Dreamteam RusseMegleren på Romeriksmesterskapet sammen med flere ungdomsbedrifter fra Mailand. ​ ​

Skolematundersøkelsen 2023

Undersøkelsen er et samarbeid mellom Viken fylkeskommune og Folkehelseinstituttet. Den vil bli gjennomført i uke 5-7 i alle klasser.

Vaksinasjon, informasjon fra Lørenskog kommune

Vaksiner til ungdom mellom 16 og 20 år Ungdom som tidligere har takket nei til eller ikke har mottatt tilbud om vaksiner som er en del av Barnevaksinasjonsprogrammet, kan få vaksinere seg gratis på Helsestasjon for ungdom eller på Vaksinekontoret. Ta kontakt per tlf. 99477963 (Helsestasjon for ungdom) eller 67201702 (Vaksinekontoret) for å avtale time.

Mailandmesterskapetfor UB 2022

Hvert år blir det arrangert mesterskap for UB bedrifter på skolen. Også i år var det livlig og stor aktivitet i kantina. Her er noen bilder fra dagen:          

Bærekraftuka 2022

Uke 47 var  første gang vi på Mailand hadde en  hel uke med fokus på bærekraft. Det var et mangfoldig program, og stor aktivitet og engasjement på skolen denne uka.

24. november: Informasjonsmøte for foresatte VG1 studiespesialiserende

Viktig informasjon om valg av programfag for elever neste skoleår (2023-2024). Møt i det store auditoriet 24.11 klokka 18.00  

Miljøfyrtårn

Mailand videregående skole har fått ny Miljøfyrtårnsertifisering nå i november. Vi ha vært Miljøfyrtårn i mange år, men med nye og enda strengere kriterier, så måtte vi gjennom en resertifisering. Og den har skolen nå fått godkjent!

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Informasjonsmøte med opplæringskontorene

I tradisjonen tro, ønsker vi på yrkesfag å arrangere et informasjonsmøte for VG1 elever med foresatte på Salg, service og reiseliv og Informasjonsteknologi og medieproduksjon .

Til toppen