Aktuelt

Avslutning 3STB og 3MKA

 Følg avslutningen her

Avslutning 3STA og 3PBA

Følg avslutningen her

Avslutning klasse 3STD og 3STE

  Her er lenke til avslutning klasse 3STD og 3STE Avslutning 21.06.21  

Avslutning VG 3 21.06.21

  Her er lenke til avslutning 3STC og 3STF streaming

Avslutning for Vg3 den 21.06.21

  Mandag 21. juni er det avslutning for Vg3. Grunnet smittevern har vi avslutning for elevene klassevis i skolens auditorium, uten foresatte til stede.  Vi vil streame arrangementene slik at foresatte kan få med seg taler, musikkinnslag og ikke minst vitnemålsutdelingen. Alle elevene på Vg3 vil få egen lenke til arrangementet som de kan dele med familien. (foto Lars Erik Danielsen)

Muntlig eksamen for elever er avlyst

  Alle eksamner for elever i VGS er avlyst. Privatisteksamner gjennomføres som vanlig. Det vil komme ny plan for de siste ukene av skoleåret. Les mer om eksamen her

Skolen starter massetesting av elevene

  Onsdag 26. mai starter skolen med massetesting av elever (ikke tilrettelagt avdeling). Vi får god bistand fra samfunnsmedisinsk enhet i Lørenskog kommune.  Du finner mer informasjon i de to vedleggene. 

VIKTIG MELDING FRA KOMMUNEOVERLEGEN:

Viktig beskjed til alle russ Det er i det siste blitt rapportert om smitte på flere russebusser i Lillestrøm, og vi har nå også noe smitte blant russen i Lørenskog. Det er nevnt flere tidspunkt der det kan ha vært smitte blant de som har rullet, bl.a. natt til 17., 19. og 20. mai. De som blir oppgitt som nærkontakter blir kontaktet direkte og satt i karantene. Dersom man selv vet at man har vært i kontakt med buss der det har vært smitte, eller på annen måte vært i kontakt med noen som har vært smittet, skal man straks gå i karantene og bestille seg test. Vi anbefaler også å ringe smittesporingsteamet i kommunen der du bor, slik at vi kan få begrenset og stoppet smitten. Smittesporingsteamet i Lørenskog kommune treffer du på tlf. 40 40 98 38.   Dersom du får symptomer, uavhengig av om du har vært i kontakt med noen med smitte eller ikke, skal man bestille seg en test og straks gå i karantene frem til negativ test.   Spørsmål og bestilling av test Spørsmål kan rettes til vår koronatelefon i Lørenskog: 67 49 50 27. Den er åpen alle dager kl. 08.30-15.00 Les mer og bestill test på: https://www.lorenskog.kommune.no/siste-nytt/timebestilling-av-koronatest.115063.aspx

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Prosjekt LUR – informasjon til søkere for skoleåret 21/22. Utvidet søknadsfrist til 31.05.21

  Elever som skoleåret 2021/2022 går i 7. klasse til 10. klasse, og fortrinnsvis ikke har deltatt i prosjekt LUR tidligere, har mulighet til å søke plass i prosjekt LUR ved Mailand VGS. Etableringen av prosjekt L æring og U ndring i R ealfag (LUR) kommer i forlengelsen av Mailand VGS’ ønske om å tilby større grad av tilpasset opplæring til elever med stort og ekstraordinært læringspotensial.

Til toppen