Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Velkommen til skolestart

  Onsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Skoleruta 2022-2023

     

NM for Ungdomsbedrifter: Substantia fra Mailand ble norgesmestere i bærekraft!

   Vi gratulerer: Under NM for ungdomsbedrifter ble Substantia UB kåret til vinner i kategorien bærekraft. Dette sa juryen om Substantia: «1. plass: Denne bedriften er innovativ gjennom å tilby en ny og sirkulær løsning til en av Norges viktigste industrier. I tillegg snur de et bærekraftsproblem om til en forretningsmulighet. De bruker lokalt matsvinn som næring til larvebasert laksefor, og erstatter dermed dagens løsning som i stor grad baserer seg på regnskogsareal.»

Elever fra 2MKA Mailand vgs til finale i årets Death Trip finale

    Gratulerer som finalist i årets DeathTrip-finale Deathtrip er en årlig konkurranse som arrangeres av ung i trafikken. Mailand og 2MKA har kommet videre til finalen i DeathTrip med deres kampanje «Når fylla har skylda, Kan du legge nøklene på hylla». Deathtrip har fått inn over 100 bidrag fra medieskoler i hele landet og har kommet frem til de 10 juryen i utvelgelsen mener er verdige finalister. Finalen avholdes i Oslo på Saga Kino den 10. mai 2022 kl. 10:00. En jury bestående av fagpersoner og ungdommer vil bedømme bidragene og til slutt kåre en første-, andre- og tredjeplass. Konferansier for dagen er Leo Ajkic, som blant annet har vært programleder for Rus på NRK.

Samarbeid med Pierre-de-Coubertin-Gymnasium i Erfurt.

  9 - 13. mai var fire av skolens lærere på jobbskygging i Erfurt.Der fikk de se og høre om en rekke gode problembaserte undervisningsopplegg, møtte dedikerte lærere og aktive og lydhøre elever.   

Tur for elever og lærere til Laatzen, Tyskland

  Mailand videregåene skole er en Erasmus+ skole. Nå i mai var fire elever og to lærere fra Mailand vgs på samling i  anledning prosjektet DEmocRASMUS i Tyskland.  Foruten norske var det tyske, nederlandske og portugisiske deltager.

Alle avgangselever med foresatte ønskes velkommen til avslutning etter 13 års skolegang

Av plasshensyn vil elevgruppa bli delt i tre: Onsdag 15. juni klokka 17.00:    3STE, 3STD og 3STF Onsdag 15. juni klokka 19.30:    3STA og 3STB Torsdag 16.juni klokka 18.00:    3STC, 3MK og 3PBA Velkommen Arrangementet starter i skolens kantine med forfriskninger. Det øvrige programmet vil foregå i Storsalen i Lørenskog Hus.            

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Til toppen