Aktuelt

24. november: Informasjonsmøte for foresatte VG1 studiespesialiserende

Viktig informasjon om valg av programfag for elever neste skoleår (2023-2024). Møt i det store auditoriet 24.11 klokka 18.00  

Miljøfyrtårn

Mailand videregående skole har fått ny Miljøfyrtårnsertifisering nå i november. Vi ha vært Miljøfyrtårn i mange år, men med nye og enda strengere kriterier, så måtte vi gjennom en resertifisering. Og den har skolen nå fått godkjent!

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Informasjonsmøte med opplæringskontorene

I tradisjonen tro, ønsker vi på yrkesfag å arrangere et informasjonsmøte for VG1 elever med foresatte på Salg, service og reiseliv og Informasjonsteknologi og medieproduksjon .

Forsker på mangfold og utenforskap

Mailand videregående skole er for andre gang plukket ut som deltaker til forskningskonkurransen Holbergprisen i skolen.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Operation Triton - På oppdrag i Middelhavet

Den 22. november får Mailand Vgs. besøk av Thomas Usler for å holde et spennende foredrag for elever på helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Sykkeltur i Nordmarka

  I september var elever med friluftsliv som programfag på sykkeltur i Nordmarka. Overnatting i telt og hengekøyer gikk veldig fint i det fine høstværet.

Velkommen til åpen ettermiddag på tilrettelagt avdeling (TO)

Onsdag 09.11. fra 14.30 til 16.00 er det åpen ettermiddag på tilrettelagt avdeling (TO)

Til toppen