Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Fylkesmesterskap for UB: Flott innsats og premiedryss til våre Ungdomsbedrifter

Tirsdag 05. april var det premieutdeling i Colosseum kino i fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Akershus. Det ble delt ut priser i hele ulike 14 kategorier. I den gjeveste konkurransen, beste totale ungdomsbedrift, hadde skolen med hele 7 nominerte deltagere. Vi fikk med Substantia til finalen og de fikk en fortjent 2. plass. Det ble et fantastisk resultat med hele ti 2. plasser i de andre  kategoriene. Substantia fikk 1. premie i beste bærekraftige bedrift.   Til NM fikk skolen med to bedrifter: Substantia og Dynamic Media.(Se bilde)            

Fylkesmesterskap for helsefagarbeidere

Følg fylkesmesterskapet her: https://youtu.be/nymfJ16527g%C3%A5   Begge klassene fra MAILAND VGs deltar. 

Vintertur til Gåsbu

Programfag friluftsliv var på vintertur i helga. Det var et praktfullt vintervær, både nordlys og sol.                  

Aksjonsdag 9. mars: Krafttak mot kreft

 LINK TIL LIVE SENDING Onsdag 9. mars er det innsamlingsaksjon. Det er russen og elevrådet som er initiativtagere på skolen.  LINK Det vil også være en live-sending fra klokka 11.00 til 16.00. Her vil en kunne følge med på hvor mye som kommer inn. HER ER LINK TIL SENDINGEN VIPPS: KMK Mailand 431028 Digital bøsse: Krafttak mot kreft - Mailand videregående skole

Tilbake til en mer normal hverdag i skolen

  Les informasjon om corona på Udir

Ungdataundersøkelse blir gjennomført i uke 13

  Informasjon til elever og foresatte (PDF, 180 kB) Ungdata-undersøkelsen er elektronisk basert og gjennomføres i skoletiden. Spørreskjemaet har en fast grunnmodul som går igjen i alle undersøkelsene. Hvert år publiseres en rapport med nasjonale Ungdata-resultater. Rapportene publiseres på Ungdatas nettside . Siden 2010 har over 630 000 ungdommer fra 412 kommuner og fra Svalbard deltatt i Ungdata-undersøkelsene

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Mailand vgs gjorde det veldig bra i Romerikemesterskapet

  Fredag 28. januar ble det gjennomført digitalt Romerikemesterskap for ungdomsbedrifter. Substantia UB vant den gjeveste prisen og ble kåret til årets ungdomsbedrift på Romerike. Her fikk Dynamic Media 3. pris. Det var i alt 7 konkurranser med 3 priser i hver kategori.

Var du avgangselev på videregående skole i 2019/20 eller 2020/21 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019/20 eller 2020/21.

Til toppen