Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

SØKNADSFRIST UNIVERSITET OG HØGSKOLER

 Gjelder VG3 ST/PB/MK: SØKNADSFRIST UNIVERSITET OG HØGSKOLER: Torsdag 15. april klokka 23.59 https://www.samordnaopptak.no/info/

Viktig informasjonsskriv fra Lørenskog kommune.

Ha lav terskel for testing! Denne informasjonen sendes ut til foresatte til barn og ungdommer i alle barnehager og skoler i kommunene Lillestrøm, Rælingen og Lørenskog.  Skrivet finner dere i en rekke språk her.

Veileder om smittevern for videregående skoler

24. mars kom det ny, revidert utgave av smittevernveileder for videregående skoler. Les den her  

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.    

Nye tilfeller Covid-19

  Ny smitte på skolen. Denne gangen er det en elev i 1HSD og en elev på TO. Sporingsdatoer for 1HSD er 10.03.21 og 11.03.21. Sporingsdatoer for TO er 08.03.21, 09.03.21 og 10.03.21. Endringer i regelverket gjør nå at vi må be nærkontakter gå i karantene og teste seg fredag 19.03.21. Dere vil bli oppringt av smittevern i løpet av kvelden eller i morgen fredag. Karantenen gjelder fram til søndag. Er testen negativ kan dere gå ut av karantene når resultatet foreligger. Det er sendt lister til smittevern over aktuelle elever og ansatte. Den som ringer deg vil gi deg nødvendig informasjon. Les informasjonsskriv her. (PDF, 152 kB)

Nytt tilfelle av Covid-19

Fredag 12.03.21, nytt tilfelle av Covid-19. Denne gang i 1HSD. Smittesporingsdato 09.03.21. Klassenes lærere og elever vil bli oppringt av smittesporing i Lørenskog kommune. Elevene og de ansatte vil bli testet og satt i karantene. Se informasjonsskriv fra kommuneoverlegen i Lørenskog. (PDF, 151 kB)

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/mailand-vgs

Ny nettadresse er: viken.no/mailand-vgs.   Vær oppmerksom på at gamle lenker ikke vil fungere.

Fra gult til rødt nivå

Kommuneoverlegen i Lørenskog kommune fatter med dette vedtak om rødt tiltaksnivå på alle videregående skoler og voksenopplæringen i Lørenskog kommune. Tiltakene innføres etter en vurdering av smittesituasjonen i kommunen. Rødt tiltaksnivå innføres umiddelbart og gjelder inntil det oppheves. Tiltaket evalueres fortløpende. Vedtaket er fattet etter Smittevernloven § 4-1, 1 bokstav b,. Fullmakt til å fatte vedtaket er delegert rådmann i delegeringsregnment av 14.12.2016 og videredelegert kommuneoverlegen. Du kan lese hele skrivet fra kommuneoverlegen her (PDF, 13 kB) .  Vi holder elever og ansatte fortløpende oppdatert på teams.  mvh Rektor

Til toppen