Aktuelt

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/mailand-vgs

Ny nettadresse er: viken.no/mailand-vgs.   Vær oppmerksom på at gamle lenker ikke vil fungere.

Filmsnutter med informasjon om utdanningsvalg

Elever og lærere har laget små filmsnutter om de ulike utdanningsprogrammene du kan velge i mellom. Se her!

Mailand videregående skole går over til gult nivå.

  Fra og med mandag 08.02.21 vil vi gå over fra rødt til  gult nivå  for barnehager og skoler i Lørenskog. Konsekvensene ved å gå over til gult nivå er at vi kan gi mer undervisning  på skolen.

Informasjonsfilmer om programfag på Mailand videregående skole

  Lurer du på hvilke programfag du bør velge på Mailand til VG2 på Studiespesialisering eller på Medier og kommunikasjon, kan du nå få se hva noen av lærerne og elevene sier om de ulike fagene i korte informasjonsfilmer skolen har produsert.

Ungdomsbedriften "Skymask UB" vant pris i konkurranse!

  Vi er stolte over å kunne fortelle at i konkurranse med ungdomsbedrifter fra hele Viken, hadde Mailand videregående skole 3 nominerte til å vinne prisen som var en digital konkurranse med innsending av videoer. Av de totalt 7 nominerte var det Skymask UB fra Mailand som vant 1 av 2 priser på 2.000,- hver. De andre nominerte fra Mailand var Ungdomspodden UB og Biebestanden UB. I denne konkurransen blir bedrifter som har nådd ut i markedet belønnet. Juryen så etter ungdomsbedrifter som på kort tid har fått bedriften opp å stå og er inne i driftsfasen med salg, regnskap etc. Skymask som kjøper inn og selger godkjente ansiktsmasker med logo på har hatt kunder som NHO reiseliv, Verifone, Frogner stranda Kro, Lørenskog fotball og Lørenskog kommune. De har allerede passert 100.000,- i omsetning. Meget imponerende!.

Presentasjon fra foresattemøte om fagvalg for 1ST

Her finner du presentasjonen fra foresattemøtet for 1ST onsdag 6. januar:  Informasjon om fagvalg (PDF, 808 kB)

Elevundersøkelsen

  Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Elevundersøkelsen vil bli gjennomført på skolen i uke 49 og 50. Les her informasjon til foresatte Les her informasjon til elever Vg1, Vg 2 og Vg3 Les mer om undersøkelsen her (PDF, 53 kB)

Korona og elever som er borte fra skolen

Litt om hva som skjer hvis du har karantene eller er syk og i isolasjon.  

Husk å aktivere "Viken-bruker" på din datamaskin!

Glemt passord-og/eller en aktiviseringskode?

Til toppen