Aktuelt

Hurtigtesting for vg1

Kommunelegen i Moss har bestemt at vg1 på videregående skoler skal starte med hurtigtesting to ganger i uka fra torsdag 2.desember.   

Transport og logistikk på Malakoff

Hvis du velger teknologi- og industrifag på Malakoff på vg1, kan du velge transport- og logistikklinja på vg2. Da kan du for eksempel bli yrkessjåfør eller logistikkoperatør.   

Hva kan Malakoff tilby?

Malakoff er en mangfoldig skole med mange ulike studieretninger. Her kan du gå på studiespesialisering, elektrofag, helse- og oppvekstfag, teknologifag og byggfag. I videoene under får du noen glimt fra tilbudene våre.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Bilmesse og teater

Denne uka har flere klasser deltatt på aktiviteter utenfor skolen. Teknologifagene har besøkt Oslo Motor Show. Vg2 på studiespesialisering har sett Tolvskillingsoperaen på Det norske teatret.  

Elevundersøkelsen 2021

Den årlige elevundersøkelsen skal gjennomføres på Malakoff i løpet av uke 48 og 49. Det er Utdanningsdirektoratet som lager undersøkelsen og målet er å få tilbakemeldinger fra elevene på hvordan de opplever skolen og skolehverdagen sin.  

Tilbud om koronavaksine på skolen

Moss kommune tilbyr koronavaksine 2 til 16- og 17-åringer på Malakoff torsdag 25. november.  

Tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler vaksinasjon mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksinen tilbys vg3 elever på Malakoff og Kirkeparken 6. og 7. desember 2021. De som ønsker vaksinen må melde seg på via skjema de får utdelt i klassene sine.       

Alvor med Adam

- Vær deg selv! - Del og snakk om følelser!  Det var Adam Schjølbergs klare oppfordring til elevene på Malakoff onsdag i forbindelse med Verdensdagen for Psykisk helse.     

Til toppen