Aktuelt

Sommerskole - for deg med stryk eller IV

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Meld deg på sommerskolen og fullfør vitnemålet ditt! Påmeldingsfristen er 11. juni.    

200.000 til Solidaritetsaksjonen

Dere har gjort det igjen! Til tross for pandemi og nedstengning har elever og ansatte på Malakoff samlet inn nesten 200.000 kroner til solidaritets-prosjektet vårt i Kenya.  

Skoleavslutning for avgangsklasser

Det blir skoleavslutning etter korona-reglene for avgangselevene våre i år. Det vil si at kun elever, ikke foresatte kan delta. Skolen vil streame avslutningene via vår Facebookside til de oppsatte tidene, slik at familie kan følge vitnemålutdelingen der.      

Innlevering av PC

Det er snart tid for innlevering av skole-pc'er. Her vil du få en oversikt over hvem som må levere inn - og hvem som kan beholde pc'en sin over sommeren. Merk at det kun er nye elever på Vg1 som får tilbud om Vikens nye pc-ordning  hvor de bestiller selv.  

Ukentlig massetesting starter opp

Skolen vil fra uke 19 teste flest mulig elever for koronavirus hver uke. Målet med testingen er at elever skal kunne være mest mulig til stede på skolen. Hvis vi tester mange, kan vi oppdage smitte tidlig og kan sette inn tiltak for å stanse et større utbrudd av covid-19. NB! Flere falske positive i uke 20. Les mer ...  

Minoritetsrådgiver

Minoritetsrådgivere jobber for å hjelpe elever i vanskelige situasjoner og for at unge mennesker skal ha mulighet til å bestemme over egne liv.   

Koronaråd til russe-feiringen

Folkehelseinstituttet har laget egne råd og veiledning om hvordan russen bør forholde seg til korona-pandemien. Sjekk ut rådene!  

Koronaverter på plass!

Fra mandag 12.april og ut skoleåret har Malakoff ansatt to koronaverter. Maren Mørk og Stine Jessica Bergerøy skal hjelpe elever og ansatte med å overholde smittevernreglene på de ulike nivåene.    

Breddeidrett på vg1 studiespesialisering

Som vg1-elev på Studiespesialisering på Malakoff kan du velge et programfag som heter Breddeidrett. Faget er på 5 uketimer. Det betyr at du får 35 timer undervisning i uka på Vg1. Dermed kan du velge ett programfag mindre på Vg2 eller Vg3.

Ledige læreplasser i Viken

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.   

Til toppen