Aktuelt

Koronaverter på plass!

Fra mandag 12.april og ut skoleåret har Malakoff ansatt to koronaverter. Maren Mørk og Stine Jessica Bergerøy skal hjelpe elever og ansatte med å overholde smittevernreglene på de ulike nivåene.    

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Oppdatering av rutiner og tiltak for korona

Smittevernveilederen for de videregående skolene er oppdatert med virkning fra 12. april 2021. På Malakoff videregående skole har vi oppdatert de allerede gode smitteverntiltakene og rutinene vi har. Merk deg informasjonen om bruk av munnbind og noen endrede lunsjtider.  

Klart for Solidaritetsaksjon

Onsdag er det Solidaritetsaksjon på Malakoff vgs. Over 800 elever skal bidra til å hjelpe barn og unge i Giribe i Kenya. I år vil aksjonen for det meste foregå enkeltvis og digitalt. Alle kan uansett bli med!  

Hva kan Malakoff tilby?

Malakoff er en mangfoldig skole med mange ulike studieretninger. Her kan du gå på studiespesialisering, elektrofag, helse- og oppvekstfag, teknologifag og byggfag. I videoene under får du noen glimt fra tilbudene våre.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Solidaritetsaksjon for 5. gang

For 5. år på rad arrangerer Malakoff Solidaritetsaksjonen. Det er fortsatt barna i Giribe i Kenya som skal få støtte. Etter å ha bidratt med nærmere en million kroner de fire forrige årene og fått reist et eget barnehjem, skal årets aksjon gå til å støtte disse ungdommenes utdanning.     

Ledige læreplasser i Viken

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.   

Breddeidrett på vg1 studiespesialisering

Som vg1-elev på Studiespesialisering på Malakoff kan du velge et programfag som heter Breddeidrett. Faget er på 5 uketimer. Det betyr at du får 35 timer undervisning i uka på Vg1. Dermed kan du velge ett programfag mindre på Vg2 eller Vg3.

Globalt medborgerskap - nytt tilbud på Malakoff

Er du opptatt av alt det urettferdige som skjer i verden? Reagerer du når de voksne ikke tar klima-trusselen på alvor? Blir du glad når ungdom engasjerer seg mot rasisme og misbruk av makt? Kunne du tenke deg å komme i kontakt med ungdommer i andre land gjennom studiereiser og utveksling? Da er trolig det nye samfunnsvitenskapelige tilbudet vårt, Globalt medborgerskap, noe for deg.  

Til toppen