Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Kunst og vann i Ungarn

Kunst og vann var tema da elever og lærere fra Malakoff nok en gang har deltatt i et EU-finansiert utvekslingsprosjekt. Denne gangen skjedde det i Szentendre i Ungarn.   

Bli med på 17.mai!

Malakoff vgs stiller som vanlig opp i 17.mai toget i Moss. Vi oppfordrer alle elever til å bli med oss! -Vi vet at vi har mange som bor i andre kommuner, både blant elever og lærere, men setter pris på at de som kan og har lyst blir med, sier rektor Svein Hykkerud.     

Tar læring til et nytt nivå

AR-teknologi (Augmented Reality) i undervisningen kan øke motivasjonen og interessen til elevene, mener naturfagslærer Camilla Gunnarstorp Auberg på Malakoff. Klassen hennes bruker appen AR Aschehoug sammen med læreboka Naturfag SF, og med hjelp av mobilen popper bildene opp til tredimensjonale modeller.     

Konserter for elevene

Det blir konsert-opplevelser og musikkforedrag for elevene på Malakoff siste undervisingsuke. I samarbeid med festivalen Lyse Netter inviteres vg3 til konsertforedrag med hip-hop bandet Daughters of Reykjavík onsdag 8.juni. Vg1 og vg2 får tilbud om Moss bys ferskeste stjerneskudd, popartisten Metteson fredag 10.juni.  

Ny transporthall åpnet!

Endelig får den ferskeste linja på Malakoff et skikkelig klasserom, nemlig en egen stor hall på Melløs. Den blir det nye øvingsrommet til elevene på transport og logistikk. - Den er perfekt! Vi har gledet oss lenge til å ta den i bruk, sier en stolt faglærer Pål Børresen.    

Europa-utveksling

Elever og lærere på Malakoff har vært på utveksling i Spania og Tyrkia gjennom EU-prosjektet Erasmus+. Kritiske tenkere av i dag, menneskerettigheter og utdanning og jobber for framtida var temaene ungdommene jobbet med.   

Førerkort og fravær

Det er mange som tar førerkort for tiden, og kjøretimer og sikkerhetskurs foregår ofte på dagtid i skoletida. Merk deg at det kun er de obligatoriske sikkerhetskursene du kan få dokumentert fravær for.  

Undervisning om vold i nære relasjoner

Forebyggende team ved krisesenteret i Moss skal denne våren besøke flere klasser på skolen vår. Tema er vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep.    

Slutt på fast testing

Moss kommune avslutter jevnlig testing to ganger i uka på skolene. Det betyr kun testing ved symptomer og hvis du har smitte i egen husstand eller er nærkontakt.  

Til toppen