Aktuelt

Hva kan Malakoff tilby?

Malakoff er en mangfoldig skole med mange ulike utdanningsprogram. Her kan du gå på studiespesialisering, elektrofag, helse- og oppvekstfag, teknologifag og bygg- og anleggsfag. I videoene under får du noen glimt fra tilbudene våre.

Solidariske elever

Elevene på Malakoff er solidariske. I uke 11 pågår Mosserussens Krafttak mot Kreft og tirsdag 21.mars er det Malakoffs egen Solidaritetsaksjon. Da er fokus på å hjelpe jenter i Kenya til å få seg en utdanning.

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Vi tilbyr voksenopplæring i logistikkfaget

Malakoff vil fra høsten tilby voksenopplæring i logistikkfaget. Er du interesert i logistikk og vil jobbe på lager eller i terminal? Vil du omskolere deg og satse på et yrke med gode jobbmuligheter? Da kan Malakoffs nye tilbud være noe for deg.  

Besøkte NMBU

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) inviterte til åpen skole for potensielle studenter sist uke. Elever fra vg3 studiespesialisering med biologi 2 fikk både tips til studier og en innføringen i hva universitetet i Ås kan tilby dem.  

Gull i fylkesmesterskapet

Malakoff har fått en gullvinner i rørleggerfaget! Kristian Ystgaard Oswald på vg2 rørlegger vant fylkesmesterskapet 8.februar. I april skal han representere oss i NM.  

Tilbud om vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). På Malakoff tilbyr vi denne mandag 20.mars, mot en egenandel.  

- Innovativt og lærerikt. Flinke elever!

Varaordfører Tor Petter Ekroll i Moss kommune roste elevene i klasse 3STD torsdag kveld. Han var en av 40 tilhørere som møtte opp da klassen presenterte prosjektet Hus og folk i Værlegata.

Tilbud tilbake på Malakoff

Endelig er tilbudet om å få snakke med psykiatrisk sykepleier tilbake på Malakoff. Mona Zimmermann Fishbain har fått kontor innerst i biblioteket og er her for elevene to dager i uka.

Vi står sammen om et godt skolemiljø

På Malakoff står vi sammen om å skape et trygt og godt skolemiljø. Vi har nulltoleranse for krenkelser, hærverk og vold. Denne høsten har det dessverre vært noen uønskede hendelser som vi ønsker å fortelle hvordan vi har håndert.

Velkommen til åpen dag

Torsdag 9.februar åpner Malakoff dørene for alle interesserte og spesielt ungdomsskole-elever i hele regionen. Da kan du få innblikk i de fem studieretningene våre, se verksteder, hilse på lærere og elever og stille spørsmål.  

Til toppen