Aktuelt

Elevundersøkelsen 2022

Den årlige elevundersøkelsen skal gjennomføres på Malakoff i løpet av de neste fire ukene, før juleferien. Det er Utdanningsdirektoratet som lager undersøkelsen og målet er å få tilbakemeldinger fra elevene på hvordan de opplever skolen og skolehverdagen sin.

 

Elev som skriver på pc. - Klikk for stort bildeVi oppfordrer alle elever til å svare på elevundersøkelsen når kontaktlærerne setter av tid til det. Pixabay

 

Tannhelse og barn på timeplanen

Barn og kommunikasjon står på timeplanen til tannhelsesekretærene på Malakoff. Denne uka har de besøk fra Melløs barnehage for å øve seg på å ta imot barn på tannlegekontoret.  

Få hjelp av Skrætsj

Skrætsj er et nytt tilbud fra NAV på Malakoff. Hver mandag kan du møte jobbspesialister eller kognitive terapeuter som kan hjelpe deg til å fullføre utdanningen din, uansett hva du strever med.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Bilfag-klassene på motorshow

Bilfag-klassene på Malakoff deltok på Oslo Motor Show fredag 28.oktober. Her var det kjøretøy og motorer i alle varianter og noe for enhver smak.  

Vi står sammen om et godt skolemiljø

På Malakoff står vi sammen om å skape et trygt og godt skolemiljø. Vi har nulltoleranse for krenkelser, hærverk og vold. Denne høsten har det dessverre vært noen uønskede hendelser som vi ønsker å fortelle hvordan vi har håndert.

Ambulansefag på øvelse

En hotel-bygning kollapset. Det var scenarioet da ambulansefag-elever fra Malakoff deltok på øvelse med nødetatene i Moss 27.oktober.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Europa-samarbeid på Gran Canaria

Forrige uke var fem elever og to lærere fra Malakoff deltakere i et utvekslingsprogram på Gran Canaria. EU-prosjektet sørger for at elever og lærere fra Europa kan møtes, lære av hverandre og utvikle nye tanker.  

Dop og kjønn som tema

Dop og kjønn er tema når Den kulturelle skolesekken (DKS) besøker Malakoff i uke 43. De to forfatterne Maria Kjos Fonn og Molly Øxnevad snakker om bøkene sine.   

Til toppen