Aktuelt

Fokus på prevensjon

Helsesykepleier Cecilie har dagene før høstferien fokus på prevensjon. Hun deler ut informasjon og enkel prevensjon og oppfordrer elever til å oppdatere seg på tema.

"Følg drømmen" besøkte Malakoff

Kjetting-konkurranse, kjøresimulatorer, grillpølser og vafler. Det var mye liv og røre i skolegården på Malakoff tirsdag da turneen "Følg drømmen - ikke strømmen" besøkte oss.

På utdanningsmesse

Malakoffs egne elever snakket varmt om tilbudet vårt til alle ungdomsskolene i Moss. Alle studieretninger ble presentert på speed-date i Mossehallen 21.september.  

Bilfag-action

Bilfag.no besøkte Malakoff vgs denne uka. Da fikk elevene prøve seg på polering, lakkering og hjulskift i og utenfor bilverkstedet vårt.  

Stort sosialistisk flertall i skolevalget på Malakoff

Hvis elevene på Malakoff hadde bestemt hvem som skal styre Moss og Østfold fylkeskommune de neste fire åra, ville de sosialistiske partiene fått størst tillit. Til sammen fikk disse 54,9 prosent av stemmene.

Skoleskyss på app

Har du rett til skoleskyss? Nytt fra høsten er at du kan få skolebusskortet ditt som en helårs bussbillett i appen ØstfoldBillett!

Heftig valgdebatt

Det var temperatur på valgdebatten på Malakoff torsdag. Unge politikere fikk løftet fram sine saker, brukte gode poeng og poengterte forskjeller seg imellom. Det utløste både applaus og latter fra elevene.  

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Nå springer de ut

Russen på Malakoff er klare til å "springe ut" og medlemmene i årets russestyre i Moss oppfordrer til å ha det gøy og ta vare på hverandre. Den offisielle russe-feiringen, vedtatt av russen i Viken fylkeskommune, er fra 19.april til 17.mai.  Rektor ønsker alle en inkluderende og fin russetid, men minner samtidig om at skolens reglement til enhver tid må følges når man er på skolen.   

Tilbud tilbake på Malakoff

Endelig er tilbudet om å få snakke med psykiatrisk sykepleier tilbake på Malakoff. Mona Zimmermann Fishbain har fått kontor innerst i biblioteket og er her for elevene to dager i uka.