Aktuelt

Velkommen til skolestart 17.august!

Onsdag 17. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart. Velkommen til Malakoff!  

Elev-PC

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Den må du ha klar til skolestart.  

God sommer!

Malakoff takker alle elever og ansatte for skoleåret 2021-2022.  Rektor pekte på at det har vært et uvanlig år med nedstengning, digital hjemmeskole og mange endringer i sin tale til elevene. Han ser også at mange har klart  seg bra og lært mye. Uansett ønskes alle en velfortjent ferie og god sommer! Se gjerne videohilsenen under:   

Bli kjent-sommerskole

Malakoff inviterer til to bli kjent-dager for elever på 10. trinn den 15. og 16. august. Tilbudet går til de som som ønsker en myk overgang til livet på videregående skole. I tillegg inviterer vi flyktningungdom som skal starte på videregående hos oss denne høsten.      

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Malakoff-samarbeid med Andøya Space

Malakoff er en av få skoler i Viken som samarbeider med Andøya Space. Nylig var fysikk2-elevene på tur til Andøya der de blant annet simulerte rakettoppskyting og studerte magnetfelt og Nordlys.         

Russetid i endring?

Mange elever har store forventninger til russetiden. Vi ser at disse forventningene skaper utfordringer. Utenforskap, økonomiske problemer og sexpress er noen av utfordringene en russ står overfor. Det ønsker vi som skole å være med på å endre.    

Kunst og vann i Ungarn

Kunst og vann var tema da elever og lærere fra Malakoff nok en gang har deltatt i et EU-finansiert utvekslingsprosjekt. Denne gangen skjedde det i Szentendre i Ungarn.   

Slutt på fast testing

Moss kommune avslutter jevnlig testing to ganger i uka på skolene. Det betyr kun testing ved symptomer og hvis du har smitte i egen husstand eller er nærkontakt.  

Ambulanse-elevene deltok i stor øvelse

Ambulanse-elevene på Malakoff deltok i en stor traumeøvelse på Værste i Fredrikstad sammen med høgskolen i Østfold 10. og 11.mars. Øvelsen tok for seg en ulykke på en ravefest i et nedlagt lokale på Kråkerøy.  

Til toppen