200.000 til Solidaritetsaksjonen

Dere har gjort det igjen! Til tross for pandemi og nedstengning har elever og ansatte på Malakoff samlet inn nesten 200.000 kroner til solidaritets-prosjektet vårt i Kenya.

Sunniva Gaarder Fjeldstad (f.v.), Katharina Utne Abildgaard Sloth og Martine Ystgaard Oswald i Solidaritetskomiteen på Malakoff forteller om god oppslutning om årets aksjon. Merete Kildahl  

Aksjonskomiteen har sluttført arbeidet med Solidaritetsaksjonen for dette skoleåret.

- Vi har fått inn kr 194.068 kroner.  Vi er stolte og glade for resultatet. Tusen takk til alle som har bidratt, sier Sunniva Gaarder Fjeldstad.

Årets innsamlingsaksjon måtte endres på grunn av korona-pandemien, men likevel ble det jobbet individuelt, gått med bøsser, solgt ulike produkter laget i skolens verksteder, loddsalg og pantet flasker. 

Årets midler går fortsatt gjennom organisasjonen Tumaini og skal bidra til å styrke utdanningen for barna ved yrkesskolen i Giribe i Kenya. Der har Malakoff gjennom flere innsamlinger gitt stor støtte til et barnehjem.  

- Vi gir oss ikke med det. Vi fortsetter med Solidaritetsaksjon også neste skoleår, forteller Katharina Utne Abildgaard Sloth. Hun er nyvalgt leder for neste års aksjon.

Til toppen