Aktuelt

Velkommen til åpen dag

Torsdag 9.februar åpner Malakoff dørene for alle interesserte og spesielt ungdomsskole-elever i hele regionen. Da kan du få innblikk i de fem studieretningene våre, se verksteder, hilse på lærere og elever og stille spørsmål.  

Tilbud om vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). På Malakoff tilbyr vi denne mandag 20.mars, mot en egenandel.  

Tilbud tilbake på Malakoff

Endelig er tilbudet om å få snakke med psykiatrisk sykepleier tilbake på Malakoff. Mona Zimmermann Fishbain har fått kontor innerst i biblioteket og er her for elevene to dager i uka.

Nå springer de ut

Russen på Malakoff er klare til å "springe ut" og medlemmene i årets russestyre i Moss oppfordrer til å ha det gøy og ta vare på hverandre. Den offisielle russe-feiringen, vedtatt av russen i Viken fylkeskommune, er fra 19.april til 17.mai.  Rektor ønsker alle en inkluderende og fin russetid, men minner samtidig om at skolens reglement til enhver tid må følges når man er på skolen.   

Videre i Holbergprisen

Tre forskergrupper fra Malakoff er plukket ut til å representere skolen i årets Holbergpris. - Vi har funnet ut spennende ting utfra temaet vi valgte og lært mye, sier Ingeborg, Leah og Peter fra programfaget  sosiologi og sosialantropologi.   

Vi står sammen om et godt skolemiljø

På Malakoff står vi sammen om å skape et trygt og godt skolemiljø. Vi har nulltoleranse for krenkelser, hærverk og vold. Denne høsten har det dessverre vært noen uønskede hendelser som vi ønsker å fortelle hvordan vi har håndert.

Gull i fylkesmesterskapet

Malakoff har fått en gullvinner i rørleggerfaget! Kristian Ystgaard Oswald på vg2 rørlegger vant fylkesmesterskapet 8.februar. I april skal han representere oss i NM.  

- Innovativt og lærerikt. Flinke elever!

Varaordfører Tor Petter Ekroll i Moss kommune roste elevene i klasse 3STD torsdag kveld. Han var en av 40 tilhørere som møtte opp da klassen presenterte prosjektet Hus og folk i Værlegata.

Europautveksling til Romania

Fire elever og to lærere fikk nylig oppleve Romania gjennom EU-prosjektet Erasmus+. Tema for turen var kritisk tenking og diskriminering. Det ble også tid til besøk i slottet til Dracula.    

Hva kan Malakoff tilby?

Malakoff er en mangfoldig skole med mange ulike utdanningsprogram. Her kan du gå på studiespesialisering, elektrofag, helse- og oppvekstfag, teknologifag og bygg- og anleggsfag. I videoene under får du noen glimt fra tilbudene våre.