Aktuelt

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Oversikt over tilbud på TI EL BA

Her kan du se powerpointen med oversikt over tilbudet på Teknologi- og industrifag (TI),  Elektro og datateknologi (EL) og Bygg- og anleggsteknikk (BA) som ble presentert på møte for foresatte.  

Skriftlig eksamen avlyst

Alle skriftlige eksamener avlyses for elever i videregående opplæring. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8.februar.

Smittevern på skolebussen

Østfold kollektivtrafikk (ØKT) som kjører skoleskyss for blant andre Malakoff vgs er bekymret for fulle busser. De har intensivert renhold og desinfisering, men påpeker at også passasjerene må ta ansvar ombord.    

Velkommen til Malakoff!

Malakoff vgs er en skole med cirka 1.000 elever. Opp mot halvparten av dem går på studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi teknologifag, elektrofag, byggfag og helse- og oppvekstfag. Vi ønsker at ungdomsskole-elevene i Moss skal få øynene opp for alle mulighetene vi tilbyr og ikke minst det gode miljøet vårt. Se videoen vår!  

Til elevene våre!

Alle ansatte på Malakoff ønsker elevene en fantastisk juleferie etter en lang høst med smittevern og koronatiltak! Det blir ikke juleshow i gymsalen. Det blir ingen stor felles avslutning. Veien har vært lang å gå, men husk; Vi går veien med dere! Her er vår hilsen på siste skoledag mandag 21.desember kl. 10.00. 

Fagvalg for vg1 og vg2 studiespesialisering

Det nærmer seg tida da elevene på vg1 og vg2 studiespesialisering må velge hvilke programfag dere ønsker neste skoleår. På grunn av smittevernsituasjonen kan vi ikke ha fagtorg der alle fagene presenterer seg, men elevene får en presentasjon av valgmulighetene. Valgskjema blir delt ut i uke 3. Det ligger lenker til video og oversikter i saken under.  

Elevrådet møtte kommuneoverlegene

Tirsdag hadde elevrådet på Malakoff møte med kommuneoverlegene Kristian Krogshus og Karianne Jenseg Bergmann i Moss kommune. Bakgrunnen er usikkerhet rundt smittevernnivåene rødt og gult og delvis hjemmeskole eller ikke.  

Julekos og pepperkake-bygging

Selv på rødt smittevern-nivå klarer skolen å by på litt julehygge. Fredag morgen ble elevene møtt med lussekatter og julestemning. Miljøarbeider, rådgiver og helsesykepleier ønsket velkommen på skolen. | Fotograf: Ole Johnny Pedersen  

OJ ønsker god juleferie

Det blir videohilsen - og ikke show i gymsalen i år. Smittevern og korona hindrer oss i å samles til en felles juleavslutning. Men, vår egen miljøarbeider gir ikke opp av den grunn. Han har laget egen videohilsen til alle elevene på Malakoff vgs.      

Til toppen