Aktuelt

Minoritetsrådgiver

Minoritetsrådgivere jobber for å hjelpe elever i vanskelige situasjoner og for at unge mennesker skal ha mulighet til å bestemme over egne liv.   

Velkommen til Malakoff!

Malakoff vgs er en skole med cirka 1.000 elever. Opp mot halvparten av dem går på studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi teknologifag, elektrofag, byggfag og helse- og oppvekstfag. Vi ønsker at ungdomsskole-elevene i Moss skal få øynene opp for alle mulighetene vi tilbyr og ikke minst det gode miljøet vårt. Se videoen vår!  

Julekos og pepperkake-bygging

Selv på rødt smittevern-nivå klarer skolen å by på litt julehygge. Fredag morgen ble elevene møtt med lussekatter og julestemning. Miljøarbeider, rådgiver og helsesykepleier ønsket velkommen på skolen. | Fotograf: Ole Johnny Pedersen  

Oversikt over tilbud på TI EL BA

Her kan du se powerpointen med oversikt over tilbudet på Teknologi- og industrifag (TI),  Elektro og datateknologi (EL) og Bygg- og anleggsteknikk (BA) som ble presentert på møte for foresatte.  

Skriftlig eksamen avlyst

Alle skriftlige eksamener avlyses for elever i videregående opplæring. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8.februar.

OJ ønsker god juleferie

Det blir videohilsen - og ikke show i gymsalen i år. Smittevern og korona hindrer oss i å samles til en felles juleavslutning. Men, vår egen miljøarbeider gir ikke opp av den grunn. Han har laget egen videohilsen til alle elevene på Malakoff vgs.      

200.000 til Solidaritetsaksjonen

Dere har gjort det igjen! Til tross for pandemi og nedstengning har elever og ansatte på Malakoff samlet inn nesten 200.000 kroner til solidaritets-prosjektet vårt i Kenya.  

Koronaverter på plass!

Fra mandag 12.april og ut skoleåret har Malakoff ansatt to koronaverter. Maren Mørk og Stine Jessica Bergerøy skal hjelpe elever og ansatte med å overholde smittevernreglene på de ulike nivåene.    

En uke med psykisk helse

Psykisk helse har vært tema på Malakoff i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

Lærere på robotkurs

Malakoff og skolene i tidligere Østfold ønsker å tilby elevene sine det nyeste innen opplæring i programmering. Derfor har vi kjøpt 16 roboter og sendt lærerne på kurs.    

Til toppen