Aktuelt

Foresattemøte om fagvalg

Elever og foresatte til elever på vg1 studiespesialisering inviteres til møte om fagvalg. Elevene skal i løpet av noen få måneder velge fag å fordype seg i videre på vg2 og vg3. Vi på Malakoff vil informere om hvilke valg de har.  

Universitetsturnè og karrieredag

Torsdag 19.januar blir det fokus på videre og høyere utdanning på Malakoff. Det blir både universitetsturnè og karrieredag med foredrag og stands.  

Europa-samarbeid på Gran Canaria

Forrige uke var fem elever og to lærere fra Malakoff deltakere i et utvekslingsprogram på Gran Canaria. EU-prosjektet sørger for at elever og lærere fra Europa kan møtes, lære av hverandre og utvikle nye tanker.  

Dop og kjønn som tema

Dop og kjønn er tema når Den kulturelle skolesekken (DKS) besøker Malakoff i uke 43. De to forfatterne Maria Kjos Fonn og Molly Øxnevad snakker om bøkene sine.   

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Verdensdagen for psykisk helse ble feiret

Mandag 10.oktober sto psykisk helse i fokus på Malakoff. Håndmassasje, street-art og smoothie var noen av tilbudene.

Førerkort og fravær

Det er mange som tar førerkort for tiden, og kjøretimer og sikkerhetskurs foregår ofte på dagtid i skoletida. Merk deg at det kun er de obligatoriske sikkerhetskursene du kan få dokumentert fravær for.  

Ny transporthall åpnet!

Endelig får den ferskeste linja på Malakoff et skikkelig klasserom, nemlig en egen stor hall på Melløs. Den blir det nye øvingsrommet til elevene på transport og logistikk. - Den er perfekt! Vi har gledet oss lenge til å ta den i bruk, sier en stolt faglærer Pål Børresen.    

Malakoff-samarbeid med Andøya Space

Malakoff er en av få skoler i Viken som samarbeider med Andøya Space. Nylig var fysikk2-elevene på tur til Andøya der de blant annet simulerte rakettoppskyting og studerte magnetfelt og Nordlys.         

Jentene tok ordet

Under Verdensdagen for psykisk helse stilte klassevinnerne av skrive- og talekonkurransen Ta ordet! opp og holdt sine meget gode og engasjerende taler i kantina.