Aktuelt

Smittevern på skolebussen

Østfold kollektivtrafikk (ØKT) som kjører skoleskyss for blant andre Malakoff vgs er bekymret for fulle busser. De har intensivert renhold og desinfisering, men påpeker at også passasjerene må ta ansvar ombord.    

Lærere på robotkurs

Malakoff og skolene i tidligere Østfold ønsker å tilby elevene sine det nyeste innen opplæring i programmering. Derfor har vi kjøpt 16 roboter og sendt lærerne på kurs.    

Elevrådstyret 2020/2021

Det nye elevrådstyret for dette skoleåret er valgt. Det skjedde på det årlige elevrådseminaret på Malakoff.   

Koronaråd til russe-feiringen

Folkehelseinstituttet har laget egne råd og veiledning om hvordan russen bør forholde seg til korona-pandemien. Sjekk ut rådene!  

Innlevering av PC

Det er snart tid for innlevering av skole-pc'er. Her vil du få en oversikt over hvem som må levere inn - og hvem som kan beholde pc'en sin over sommeren. Merk at det kun er nye elever på Vg1 som får tilbud om Vikens nye pc-ordning  hvor de bestiller selv.  

Vær oppmerksom på busstreik

Kommer ikke skolebussen? Sjekk saken om busstreik i Oslo og Viken og meld fra til lærer hvis du ikke kommer deg til skolen.    

Breddeidrett på vg1 studiespesialisering

Som vg1-elev på Studiespesialisering på Malakoff kan du velge et programfag som heter Breddeidrett. Faget er på 5 uketimer. Det betyr at du får 35 timer undervisning i uka på Vg1. Dermed kan du velge ett programfag mindre på Vg2 eller Vg3.

Oppstart science-onsdager

Onsdag 25.august starter vi opp med leksehjelp i realfagene.  

Solidaritetsaksjon for 5. gang

For 5. år på rad arrangerer Malakoff Solidaritetsaksjonen. Det er fortsatt barna i Giribe i Kenya som skal få støtte. Etter å ha bidratt med nærmere en million kroner de fire forrige årene og fått reist et eget barnehjem, skal årets aksjon gå til å støtte disse ungdommenes utdanning.     

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.  

Til toppen