Aktuelt

Unntak fra fraværsreglene

Som en følge av koronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet vedtatt et midlertidig unntak fra reglene om fraværsgrensen og reglene om føring av fravær. Unntaket innebærer at legeerklæring kan erstattes med egenmelding (melding fra foresatte for elever under 18 år). I tillegg kan elever frem til 1. november søke om at fravær av helsegrunner ikke skal føres på vitnemålet.       

Globalt medborgerskap på ST?

Har du kommet inn på studiespesialisering på Malakoff? Da er kanskje Globalt medborgerskap-klassen og linjen for deg?  

Møter for foresatte

Malakoff vgs ønsker et godt samarbeid mellom skole og hjem og elevenes foresatte. Vi inviterer til skoleårets første foresatte-møte for vg1 studiespesialisering tirsdag 24.august. Under ser du oversikten over andre trinn og utdanningsprogram.    

Science-onsdag starter opp

Onsdag 2.september starter det populære tilbudet om science-onsdag opp igjen. Det betyr leksehjelp eller hjelp til forberedelse og fordyping i matte og alle realfag for alle elever.    

Klart for Solidaritetsaksjon

Onsdag er det Solidaritetsaksjon på Malakoff vgs. Over 800 elever skal bidra til å hjelpe barn og unge i Giribe i Kenya. I år vil aksjonen for det meste foregå enkeltvis og digitalt. Alle kan uansett bli med!  

Foreldremøter vg1

Malakoff ønsker foresatte på vg1 velkommen til klassevise møter mellom 8. og 15.september.  

Aktive bli-kjent dager

Midgard Vikingsenter, Lystlunden i Horten, Gamlebyen i Fredrikstad og Våler aktivitetspark. Her ble elevene på vg1 studiespesialisering bedre kjent sist uke.     

Ikke felles foreldremøte på Malakoff i høst

På grunn av smittevern må foreldremøtene deles opp klassevis. Foresatte på vg1 blir invitert til informasjonsmøte med kontaktlærerne tidlig i september.  

Smitteverntiltak ved skolestart på Malakoff

Vi starter skoleåret med smittevernnivå GULT, og fortsetter altså dugnaden med å hindre at Covid-19 får spre seg. Vi må fortsette å vaske hendene ofte og holde avstand.  

Til toppen