Aktuelt

Velkommen til Malakoff!

Malakoff vgs er en skole med cirka 1.000 elever. Opp mot halvparten av dem går på studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi teknologifag, elektrofag, byggfag og helse- og oppvekstfag. Vi ønsker at ungdomsskole-elevene i Moss skal få øynene opp for alle mulighetene vi tilbyr og ikke minst det gode miljøet vårt. Se videoen vår!  

Oppstart science-onsdager

Onsdag 25.august starter vi opp med leksehjelp i realfagene.  

Fagvalg for vg1 og vg2 studiespesialisering

Det nærmer seg tida da elevene på vg1 og vg2 studiespesialisering må velge hvilke programfag dere ønsker neste skoleår. På grunn av smittevernsituasjonen kan vi ikke ha fagtorg der alle fagene presenterer seg, men elevene får en presentasjon av valgmulighetene. Valgskjema blir delt ut i uke 3. Det ligger lenker til video og oversikter i saken under.  

Tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse til vg2-elever

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler vaksinasjon mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksinen tilbys nå vg2 elever på Malakoff tirsdag 8. mars. De som ønsker vaksinen, må melde seg på via skjema de får utdelt i klassene sine.   

Inviterer til fargerik aktivitetsuke

Farger er tema når elevrådet inviterer til aktivitetsuke fra 1.-5.november. - Det er elevene på Malakoff som har ønsket seg flere sosiale aktiviteter på skolen. Det inviterer vi til den første uka i oktober, og håper så mange som mulig blir med, sier elevrådstyret.      

Alvor med Adam

- Vær deg selv! - Del og snakk om følelser!  Det var Adam Schjølbergs klare oppfordring til elevene på Malakoff onsdag i forbindelse med Verdensdagen for Psykisk helse.     

Rakettoppskyting på timeplanen

Det ble laget raketter med påfølgende oppskyting da Andøya Space Education besøkte naturfagstimene på Malakoff mandag. - Artig undervisning, var elevene enige om.    

Oversikt over tilbud på TI EL BA

Her kan du se powerpointen med oversikt over tilbudet på Teknologi- og industrifag (TI),  Elektro og datateknologi (EL) og Bygg- og anleggsteknikk (BA) som ble presentert på møte for foresatte.  

Solidaritetsaksjon for 5. gang

For 5. år på rad arrangerer Malakoff Solidaritetsaksjonen. Det er fortsatt barna i Giribe i Kenya som skal få støtte. Etter å ha bidratt med nærmere en million kroner de fire forrige årene og fått reist et eget barnehjem, skal årets aksjon gå til å støtte disse ungdommenes utdanning.     

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.