Aktuelt

Minoritetsrådgiver

Minoritetsrådgivere jobber for å hjelpe elever i vanskelige situasjoner og for at unge mennesker skal ha mulighet til å bestemme over egne liv.   

Valgkamp i gymsalen

Torsdag var det full valgkamp i gymsalen på Malakoff. I to runder la alle ungdomspartiene fram sine synspunkt på tema som fritt skolevalg, klima, helse og eksamen.    

Inviterer til valgvake

Er du spent på hvordan Stortingsvalget foregår og hva som blir resultatet? Malakoff inviterer til valgvake med pizza og faglig påfyll mandag 13.september fra 18-20.  

Møter for foresatte

Malakoff vgs ønsker et godt samarbeid mellom skole og hjem og elevenes foresatte. Vi inviterer til skoleårets første foresatte-møte for vg1 studiespesialisering tirsdag 24.august. Under ser du oversikten over andre trinn og utdanningsprogram.    

Klart for Solidaritetsaksjon

Onsdag er det Solidaritetsaksjon på Malakoff vgs. Over 800 elever skal bidra til å hjelpe barn og unge i Giribe i Kenya. I år vil aksjonen for det meste foregå enkeltvis og digitalt. Alle kan uansett bli med!  

Science-onsdag starter opp

Onsdag 2.september starter det populære tilbudet om science-onsdag opp igjen. Det betyr leksehjelp eller hjelp til forberedelse og fordyping i matte og alle realfag for alle elever.    

Malakoff starter forskergruppe

Forskergruppa eller teknologi og forskningslære blir et nytt programfag på studiespesialisering neste skoleår. Faget er tenkt for elever som er nysgjerrige og interesserte i å eksperimentere innen biologi, fysikk og kjemi.      

Var du avgangselev på videregående skole i 2019/20 eller 2020/21 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019/20 eller 2020/21.

Besøk fra Spania og Slovenia

Malakoff har 5.-10. desember besøk av 20 elever og 4 lærere fra Spania og Slovenia. De deltar i et EU-prosjekt som Malakoff også deltar i.   

Foreldremøter vg1

Malakoff ønsker foresatte på vg1 velkommen til klassevise møter mellom 8. og 15.september.