Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Hyggelig 17.mai med frokost og tog

Det ble en hyggelig 17.mai feiring på Malakoff i år, med frokost i kantina og større oppmøte i toget enn på mange år.  

Samlet inn 180.000 til jenters skolegang

Solidaritetsaksjonen på Malakoff har samlet inn 180.000 kroner til jenters skolegang i Kenya. - Pengene bidrar virkelig til å gi unge jenter et bedre liv. Tusen takk, Malakoff! Sier Line Viken Borgersen i stiftelsen Tumaini.  

Egenbygd grillhytte innviet

Ordfører Hanne Tollerud i Moss kommune innviet den nye grillhytta vår  før 17.mai. Det er elever og lærere på byggfag som står bak det solide byggverket i skolegården.  

Gratulerer med NM-gull!

Malakoff gratulerer Kristian Ystgaard Oswald med Norgesmesterskapet i rørleggerfaget. Kristian er rett og slett den beste rørlegger-eleven i Norge! Torsdag ble det markert med feiring og kake i kantina.  

Besøk fra Europa

I uke 16 har Malakoff vært vertskap for et tjuetalls gjester fra Europa. Besøket er en gjenvisitt i utvekslingsprosjekter Erasmus+. Temaet denne gang har vært science.  

Vi tilbyr voksenopplæring i logistikkfaget

Malakoff vil fra høsten tilby voksenopplæring i logistikkfaget. Er du interessert i logistikk og vil jobbe på lager eller i terminal? Vil du omskolere deg og satse på et yrke med gode jobbmuligheter? Da kan Malakoffs nye tilbud være noe for deg.  

Besøkte NMBU

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) inviterte til åpen skole for potensielle studenter sist uke. Elever fra vg3 studiespesialisering med biologi 2 fikk både tips til studier og en innføringen i hva universitetet i Ås kan tilby dem.  

Solidariske elever

Elevene på Malakoff er solidariske. I uke 11 pågår Mosserussens Krafttak mot Kreft og tirsdag 21.mars er det Malakoffs egen Solidaritetsaksjon. Da er fokus på å hjelpe jenter i Kenya til å få seg en utdanning.