Besøkte NMBU

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) inviterte til åpen skole for potensielle studenter sist uke. Elever fra vg3 studiespesialisering med biologi 2 fikk både tips til studier og en innføringen i hva universitetet i Ås kan tilby dem.

Elever besøker universitetet i Ås. Elevene sitter på benkerader i et auditorium med foreleser og prosjektorskjerm foran seg. - Klikk for stort bildeBiologi 2-elevene fikk både informasjon og foredrag om NMBU. Camilla Gunnarstorp Auberg

Biologi 2-elevene fra Malakoff deltok på åpen dag på NMBU og besøkte også Veterinærinstituttet torsdag 9.mars.

Der fikk de se og høre om NMBU, hva universitet har å tilby og hvordan det er å være student der. Elevene fikk delta på presentasjoner av de ulike studieretningene, de fikk foredrag med spennende temaer og omvisninger rundt på campus. I tillegg møtte de studenter og lærere og kunne spørre om studentlivet og de ulike fagene på NMBU.

Veterinærinstituttet holder også til på Ås. Her fikk elevene se ulike forskningsprosjekter og fikk innblikk i hvilken rolle instituttet spiller i bærekraft-visjonen  "Èn helse", der både dyr, miljø og mennesker er i fokus. Det ble også tid til omvisning i flere laboratorier i obduksjonssalen. 

Elever besøker universitetet i Ås. Elevene står på en uteplass med skolebygg i bakgrunnen. - Klikk for stort bildeVg3-elever fra studiespeisalisering på Malakoff besøker universitetet på Ås. Camilla Gunnarstorp Auberg Elever besøker universitetet i Ås. Elevene sitter ved bord. Forelesere står foran prosjektorskjerm. - Klikk for stort bildeNMBU inviterte Malakoff-elever på åpen dag. Her besøker de Veterinærinstituttet. Camilla Gunnarstorp Auberg