Få hjelp av Skrætsj

Skrætsj er et nytt tilbud fra NAV på Malakoff. Hver mandag kan du møte jobbspesialister eller kognitive terapeuter som kan hjelpe deg til å fullføre utdanningen din, uansett hva du strever med. 

Chanett Bakke utenfor i skolegården på Malakoff vgs - Klikk for stort bildeChanett Bakke er jobbspesialist fra NAV og kan hjelpe deg med å fullføre utdanningen din. Hun eller en av de andre Skrætsj-medarbeiderne er til stede på Malakoff hver mandag. Merete Kildahl

Hver mandag fra 08.00-12.00 har vi et oppfølgingstilbud her på Malakoff  på rom C112, rett innenfor hovedinngangen til C-blokka. 

De ønsker å hjelpe deg mellom 16 og 30 år som står i fare for eller har falt ut av skolen. Trenger du hjelp til å fullføre et utdanningsløp eller å finne jobb/lærlingplass? Da kan du kontakte Skrætsj og få en avtale. 

- Du kan slite med skolevegring, angst, søvn eller ha problemer hjemme. Vi vil forsøke å hjelpe deg uansett, slik at du kan få muligheten til å fullføre videregående skole på en eller annen måte. Etter første samtale finner vi ut om du trenger en av oss jobbspesialister eller terapeutene våre til å følge deg opp videre. Det er bare å banke på døra vår eller ta kontakt på mobil eller e-post, sier Chanett.

Skrætsj treffes på: 

Mobil 901 45 173 (eller direkte til terapeutene, se bilde under)

E-post: Sfs.ost-viken@nav.no 

Skrætsj er et samarbeidsprosjekt mellom NAV Moss, NAV Arbeid og helse og Statsforvalteren i Viken.

Plakat med bilde og kontaktinformasjon til Skrætsj-medarbeieder. - Klikk for stort bildeDisse fire medarbeiderne kan hjelpe deg og finne tiltak slik at du får fullført en utdanning.

         

 

Tlf: 90145173 Mail: Sfs.ost-viken@nav.no