Gull i fylkesmesterskapet

Malakoff har fått en gullvinner i rørleggerfaget! Kristian Ystgaard Oswald på vg2 rørlegger vant fylkesmesterskapet 8.februar. I april skal han representere oss i NM.

Unge gutter står rundt en gutt i midten. Gutt i midten har gullmedalje rundt halsen. Guttene rundt klapper i hendene. - Klikk for stort bilde- Hurra for Kristian! Sier klassekameratene i vg2 rørlegger på Malakoff vgs. Merete Kildahl

- Det var gøy å delta. Jeg synes ikke oppgaven var så vanskelig. Vi har trent på samme type oppgave i klassen, sier en fornøyd gullvinner.

Han får skryt og anerkjennelse av lærer Dan Egil Næss og medelevene sine.

- Kristian er nøyaktig og flink. Jeg tror faktisk vi kunne tatt flere topplasseringer i mesterskapet med denne klassen, smiler faglæreren.

Gull i fylkesmesterskapet gir også deltakelse i Norgesmesterskapet som skal arrangeres i Porsgrunn i april. Da blir det både hotellovernatting og middag på eleven fra Malakoff.

- Jeg gleder meg, sier Kristian. 

Ung gutt holder opp gullmedalje i rørlegger klasserom. - Klikk for stort bildeVi gratulerer Kristian Ytsgaard Oswald med gull i fylkesmesterskapet i rørlegging for yrkesfag. Merete Kildahl

Det er WorldSkills Norway som arrangerer Skole-NM hvert år. Her møtes elever fra ulike utdanningsprogram for å kåre Norges beste yrkesfagelever.

Du kan lese mer om WorldSkill Norway på deres hjemmeside: WorldSkills Norway