Kantina er i gang

Kantina vår er i drift igjen og Robert og Tina ønsker alle velkommen med nye ukesmenyer på varme lunsjretter. I tillegg er det gratis kornbar med kornblanding og melk til frokost. 

Dame og mann i sorte kokkeklær står bak disk med matskål i hånda. - Klikk for stort bildeTina og Robert ønsker velkommen med ny ny varmlunsj-meny. De tar gjerne imot ønsker om andre retter. Merete Kildahl

Kantina er åpen fra 07.30-14.00 hver dag. Fram til 08.30 kan du forsyne deg av kornblanding med tilbehør og melk som et gratis frokostilbud.

I tillegg vil det være ferdigsmurt brødmat, salatbar og ulike yoghurter og drikker. Og; ikke minst varm lunsj hver dag. Prisene forsøker Tina og Robert å holde så lave som mulig. Varmrettene vil ligge på mellom 30 og 50 kroner.

Innimellom lover Tina å bake kaker og cookies også.

- Vi vil at kantina skal være et hyggelig møtested og skal gjøre vårt for å få til det. Vi gleder oss til å møte nye og gamle elever igjen. Skriv også at vi veldig gjerne vil ha tilbakemeldinger og ønsker. Vi er jo til for elevene! sier de to kokkene. 

De publiserer ny ukesmeny hver mandag. Merk at du kan betale med vipps og bankkort, ikke kontanter.