Konserter for elevene

Det blir konsert-opplevelser og musikkforedrag for elevene på Malakoff siste undervisingsuke. I samarbeid med festivalen Lyse Netter inviteres vg3 til konsertforedrag med hip-hop bandet Daughters of Reykjavík onsdag 8.juni. Vg1 og vg2 får tilbud om Moss bys ferskeste stjerneskudd, popartisten Metteson fredag 10.juni.

Bilder av artistene - Klikk for stort bildeDaughters of Reykjavik og Metteson kommer til festivalen Lyse Netter og elevene på Malakoff er invitert til egne konserter med dem. Festivalen Lyse Netter  

Daughters of Reykjavik (Reykjavíkurdætur) er et islandsk hiphop- og rap-kollektiv med base i Reykjavík. Bandet består av ti medlemmer og er kjent for sine dynamiske tekster og energiske sceneopptredener. De har blant annet vunnet MME Awards på Eurosonic. Denne konserten og musikkforedraget tilbys alle vg3-elevene kl. 12.00 onsdag 8.juni i Moss kulturhus. Etterpå deles det ut gratis festivalpass til Lyse Netter.

Les mer om Daughters of Reykjavík

Fredag 10.juni er det vg1 og vg2-elevene som inviteres til konsert etter lunsj. Det skjer også i samarbeid med festivalen Lyse Netter. Da er det årets stjerneskudd i norsk musikk, mosse-artisten Metteson som skal opptre på utendørsscenen på Verket. 

Les mer om Mosse-artisten Metteson

Musikkfestivalen Lyse Netter arrangeres for tredje gang i Moss 10.-11. juni. Musikkforedraget og konserten er et samarbeid med festivalen og Kirkeparken og Malakoff videregående skoler. 

- Vi er veldig fornøyde med å få til en slik avtale, både fordi elevene får tilbud om gode opplevelser og for at vi kan samarbeide med lokale arrangører, sier rektor Svein Hykkerud. 

Les mer om Lyse Netter

Til toppen