Koronaverter på plass!

Fra mandag 12.april og ut skoleåret har Malakoff ansatt to koronaverter. Maren Mørk og Stine Jessica Bergerøy skal hjelpe elever og ansatte med å overholde smittevernreglene på de ulike nivåene.

Klikk for stort bildeMaren Mørk (f.v.) og Stine Jessica Bergerøy skal hjelpe elever og ansatte med å overholde smittevernreglene på Malakoff fram til sommeren. Merete Kildahl   

De to vil jobbe i skolens felles-lokaler, spesielt vil de møte elevene når de ankommer skolen.

- Vi vil minne dem på å sprite hender og holde avstand. Vi er også tilgjengelige hvis elevene lurer på noe om korona og smittevern, forteller de to.

Elever som ønsker munnbind vil få det og få vite hvordan de bruker det riktig. I friminutt og i lunsjen vil de to vertene være til stede i ganger og kantiner. Maren har vært knyttet til skolen som assistent tidligere og Stine er miljøterapeut. Nå har de oppdatert seg på smittevern og tiltak og er klare til å bedre tryggheten rundt dette på skolen. 

- Vi tar smittevern på alvor, derfor har vi ansatt disse vertene ut skoleåret. De skal hjelpe oss alle til å ha oversikt over smittevern-rutiner og minne oss på å overholde de reglene som gjelder til enhver tid, sier rektor Svein Hykkerud. Han ber alle ta godt imot vertene. 

Klikk for stort bildeMaren Mørk (f.v.) og Stine Jessica Bergerøy vil minne oss på smittevernregler, svare på spørsmål og dele ut munnbind til de som ønsker det. Merete Kildahl  

Til toppen