Universitetsturnè og karrieredag

Torsdag 19.januar blir det fokus på videre og høyere utdanning på Malakoff. Det blir både universitetsturnè og karrieredag med foredrag og stands.

Tre glade elever sitter rundt en datamaskin og jobber - Klikk for stort bilde19.januar vil studenter og representanter for universitet, yrker og utdanninger besøke Malakoff. Getty Images

Dagen starter i kantina der universitetene som deltar kort presenterer seg. Deretter kan vg3-elevene som tar studiespesialisering besøke de enkelte og høre korte foredrag i klasserom. Det er studenter fra universiteter i hele Norge som kommer for å holde presentasjoner. Dette er et opplegg i samarbeid med Universitetet i Ås (NMBU).  

Andre del av dagen er en karrieremesse med opp mot 30 stands i gymsalen. Der vil ulike yrker og utdanninger presentere seg og dele ut informasjon. Denne messen er for alle Vg2- og Vg3-klasser på Malakoff.

Bildeplakat som forteller om universitetsturneen og karrieredagen på Malakoff 2023 - Klikk for stort bildeHer ser du tidspunktene for presentasjonene til universitetene. Bildeplakat som forteller om universitetsturneen og karrieredagen på Malakoff 2023 - Klikk for stort bildeHer ser du en oversikt over karrieredagen på Malakoff 2023.