Rådgivertjenesten

Rådgiverne kan hjelpe deg med samtaler om skolehverdagen din, karriereveiledning og henvisning til andre hjelpeinstanser.

Hvis du sliter med skoletretthet, fravær eller tristhet; Hvis du trenger hjelp til å finne ut av konflikter, vennskap og trivsel; Hvis du vil ha veiledning til valg av programfag, utdanning og yrke - da er rådgiverne de rette å ta kontakt med.

     

Hver enkelt i elevtjenesten har taushetsplikt om opplysninger, hjemmeforhold, sykdom eller spørsmål av privat karakter. Slik informasjon kan ikke bringes videre før samtykkeerklæring fra elev og/eller foresatte foreligger.

Åtte blide ansatte på Malakoff. - Klikk for stort bildeDette er rådgiverne på Malakoff vgs skoleåret 2022-2023: (bak fra venstre) Lise Mette Hansen Whelan, Cecilie Jensen, Elisabeth Åkerland, Ingse-Katrine Gravdal og Ann-Kristin Eliassen, (foran f.v.) Inger Kathrine Breifjell, Hanna Maria de Lange og Lisbeth Melvær. Rolf Stene  

Rådgiverne våre sitter på rådgiverkontoret rett inn til venstre fra hovedinngangen:

Inger Kathrine Breifjell er rådgiver for teknikk og industriell produksjon (TIP), elektrofag, byggfag og kombinasjonsklassene.

Inger Kathrine Breifjell

Telefon // 69 24 22 22

Mobil // 952 76 602

E-post: ingerbr@viken.no

 

Ann-Kristin Eliassen er rådgiver for studiespesialisering og påbygg. 

Ann-Kristin Eliassen

Telefon // 69 24 21 34

Mobil // 472 39 592

E-post: annkristie@viken.no

 

Lisbeth Melvær er rådgiver for helse- og oppvekstfag.

Lisbeth Melvær

Telefon // 69 24 22 21

Mobil // 482 61 589

E-post: lisbethm@viken.no

 

Hanna Maria de Lange er spesialpedagogisk rådgiver og sosialpedagogisk rådgiver på studiespesialisering. Hun kan hjelpe med å henvise til andre hjelpeinstanser og tilrettelegging av undervisning eller spesialundervisning.

Hanna de Lange

Telefon // 69 24 22 20

Mobil // 99028415

E-post: hannal@viken.no

Du finner henne på rådgiverkontoret.

 

Elisabeth Åkerland er sosialfaglig rådgiver. Henne kan du komme til hvis du har behov for hjelp og veiledning i saker som ligger utenfor skolen, men som får konsekvenser for skolegangen din. For eksempel familie og nettverk, bolig- og hjemmeforhold, økonomi og rus. Hun kan også hjelpe deg med henvisning til hjelpeapparater i kommunen.

Elisabeth Åkerland

Telefon // 951 05 859

E-post: elisabeta@viken.no 

Du finner henne på B125.

 

Ingse-Katrine Gravdal er minoritetsrådgiver på Malakoff vgs. Henne finner du på rom A140.

Snapchat: mmalakoff20

Telefon // 41 36 13 45

E-post: ingsekatrg@viken.no

 

Lise Mette Whelan er skolens miljøveileder, og du finner henne som oftest ute blant elevene. Hun er aktivt med i ulike tilstelninger for elevene og har tett kontakt med elevrådet, elevrådsstyret og russestyret. En av hennes viktigste oppgaver er å få deg til å trives på Malakoff.

Lise Mette Whelan

Telefon // 97040584

E-post: lisewh@viken.no

 

Se også

Til toppen