Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Velkommen til skolestart

Onsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart. Velkommen til Mysen videregående skole!     

Elev-PC

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Den må du ha klar til skolestart.       

Ny på Mysen vgs? Høstens førsteklassinger ønskes velkommen til to "Bli-kjent" dager 8. og 9. august

Vi tyvstarter skoleåret med sosiale aktiviteter og mulighet for å bli kjent på skolen du skal starte på! Her blir det 2 dager med mye som skjer!

Timeplan 2022/23

Fra august 2022 vil skoledagen vare fra 08.00 til 15.30. Torsdager varer den for elevene til kl. 13.50.

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Velkommen til 5 aktivitetsdager på Mysen vgs – Fag i friluft

Vi tyvstarter skoleåret med en miks av sosialt og faglig påfyll. Her blir det 5 dager med mye som skjer! Du velger selv hvor mye faglig du ønsker, men lurt å benytte muligheten til å bli bedre kjent med fellesfag som du er litt spent på!  Oppstart onsdag 3. august 2022

Avsluttende utvekslinger i to av våre Erasmus-prosjekter

Den 1.-6. mai 2022 reiste to grupper med til sammen 14 elever og 7 ansatte fra Mysen vgs til våre partnerskoler i henholdsvis Medigidia, Romania med prosjektet  #IncluDem  og Roccadaspide, Italia med prosjektet  SITES.     

Rektor har ordet

Kjære Mysen – elev!  Velkommen til et nytt skoleår til både nye og «gamle» elever. De foregående skoleårene ble veldig spesielle med store deler av skoleårene gjennomført med digital fjernundervisning. Tross alle utfordringer taklet både elever og lærere det over all forventning. Det viser hvor fleksible vi mennesker er.   

Til toppen