Aktuelt

Kortfilmen Lockdown

Teodor Sørensen har i år tatt det valgfrie programfaget Mediespesialisering. Her har han arbeidet med en kortfilm som dere kan se.    

Pride-flagget er heist

7.-18. juni er Prideflagget heist i skolegården på Mysen vgs. Vi er stolte av mangfoldet på skolen vår, det utgjør en stor verdi for oss. #vipåMysen      

Helsestasjon for ungdom sommeren 2021

Helsestasjonen for ungdom holder til på Askim vgs, og er åpen den meste av sommeren. Klikk inn på saken for informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller time!

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Se våre elevproduserte videoer om utdanningstilbud på Vg1

Ta en titt på våre informasjonsfilmer om de ulike utdanningstilbudene vi har på Mysen vgs!        

Spennende studietur til Hvaler

To klasser ved TO (Tilpasset opplæring) har i lengere tid jobbet med tema "Plast i havet", og hvilken skader plast påfører dyrelivet. Onsdag 28. april var de på tur til Hvaler for å se nærmere på dette.     

God prestasjon i europeisk konkurranse

Vi gratulerer Vg2-elevene Hege Ovidia Rud Lunde og Johanne Adabay Fjærestad Solheim med andreplass i den norske nasjonale finalen til Den Europeiske Statistikkonkurransen 2021.   

Rødt nivå i uke 15 - Digital opplæring for alle mandag og tirsdag

Smittevernoverlegen i kommunen har besluttet at de videregående skolene i Indre Østfold er på rødt nivå i uke 15 (12/4-16/4).   

Testing av alle Vg3 elever fredag 9. april

VIKTIG: Alle Vg3 elever er innkalt til testing i Askim fredag ettermiddag. Klikk for mer info om tider for hver enkelt klasse.   

Påbud om munnbind på busser

Indre Østfold kommune påbyr bruk av munnbind på busser og taxier fra 6. april.  

Til toppen