Aktuelt

Direktestrømming fra Mysen Videregående med Erik Follestad og Morten Westgaard

Onsdag 13. oktober klokken 12.00 kan skoleklasser og andre følge direktestrømmingen der Morten Westgaard snakker med Erik Follestad i en Q&A på UKM Vikens YouTube-kanal. Temaet er psykisk helse og skjermbruk.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Høytidelig dag på Høytorp fort

1 stc var den heldige klassen som vant loddtrekningen på skolen om å få møte kongefamilien tirsdag 28. september.  

Elevrådet 2021-2022 er i gang

Årets elevrådsarbeid er godt i gang, og elevrådet har hatt oppstartssamling på Slettevold gård med TeamKraft. Her var det teambuilding, samarbeidsoppgaver, gode samtaler og god mat, - og ikke minst valg til de ulike rollene i elevråd og andre utvalg.

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Stort engasjement og ivrige elever på feltarbeid i biologi

I Fredrikstad så elevene nærmere på biologisk mangfold i det marine miljø med fokus på artstilpasninger og ulike miljøpåvirkninger.   

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Mysendebatten 2021

Mandag 06.09 kl. 13.00 kan du se Mysendebatten live! Dette er en politisk debatt ved Mysen VGS før skolevalget. Debatten går fra TVstudio, uten publikum til stede, men vi ønsker at elevene kan bidra inn i sendinga med det dere lurer på.   

Skolestartfestivalen 2021 - Herlig stemning ved skolestart!

Tradisjon tro ble det igjen arrangert Skolestartfestival i skolegården hos Mysen vgs. En liten smak av normal hverdag ble satt stor pris på av både elever og ansatte. Sammenkomsten har som hovedformål å skape en positiv start på skoleåret og samtidig koble både lærere og elever bedre sammen.        

Skolestartfestival på Mysen vgs

Det arrangeres skolestartfestival for elevene ved Mysen vgs. torsdag 26. august kl. 11.40 – 14.35.  

Til toppen