Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Testing av alle Vg3 elever fredag 9. april

VIKTIG: Alle Vg3 elever er innkalt til testing i Askim fredag ettermiddag. Klikk for mer info om tider for hver enkelt klasse.   

Påbud om munnbind på busser

Indre Østfold kommune påbyr bruk av munnbind på busser og taxier fra 6. april.  

Digital hjemmeundervisning hele uke 14

Kommunelegen har 4. april besluttet å holde både Askim og Mysen vgs. stengt hele neste uke. Det vil derfor bli digital hjemmeundervisning for de aller fleste elevene.   

Melding fra kommunelege Barbro Kvaal

Vi har mye smitte av covid-19 blant ungdommer på våre videregående skoler. Vi ser en rask økning og smitten sprer seg veldig lett. Vær med på å hindre at sykdommen sprer seg videre.     

Fra 12. april: mindre grupper og munnbind i videregående skole

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Digital opplæring også de to første dagene etter påske

Kommunelegen har besluttet at skolen er stengt de to første dagene etter påske også. Det betyr hjemmeundervisning også 6 og 7. april. Men før det ønsker vi alle en velfortjent påskeferie!  

Til deg som skal ta privatisteksamen våren 2021

Skal du ta privatisteksamen ved Mysen videregående skole får du tilsendt et skriv «Til deg som skal ta privatisteksamen i tidligere Østfold våren 2021» i uke 12 på e-post. Her står det mye viktig informasjon. Les det nøye. Følger også med på eventuelle oppdateringer på denne siden.   

Digital hjemmeundervisning fram til påske

Det er påvist smitte av Covid-19 ved flere klasser på Vg2 og Vg3 ved Mysen videregående skole. Det medfører at smitteoppsporingsteamet har definert elever i mange klasser som nærkontaker. 25/3: Ytterligere elever er smittet, og flere elever og lærere må derfor testes.   

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Til toppen