Aktuelt

Råd til foresatte etter de tragiske hendelsene i Mysen

Barn og unge kan oppleve ulike reaksjoner etter en krise. Indre Østfold kommune har lagt ut informasjon om hvordan man som foresatt kan ivareta barn og ungdom etter en krise.

Mulighet for annullering av eksamen 22. mai

Elever i videregående skole som tok eksamen 22. mai skal få mulighet til annullering av eksamen og dispensasjon. 

Velkommen til 2 «Bli-kjent» dager på Mysen vgs

Elever fra 10. trinn som skal starte på Mysen vgs til høsten ønskes velkommen til to spennende dager hos oss for å bli kjent før skolestart!   

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Orientering til elever om eksamen, karakterer og klagerett (eksamen og standpunkt)

Her finner du en oversikt med bla informasjon om eksamen, viktige datoer, fravær, kvalifisering til vg2 og vg3, klagerett, utsendelse av vitnemål og kompetansebevis og mye mer som er aktuelt nå de siste ukene av skoleåret. 

Er du forelder til en ungdom på ungdomsskolen eller starten av videregående skole?

Planlegging av russefeiringen starter tidligere og tidligere, og flere kan oppleve å falle utenfor allerede på starten av videregående fordi de ikke har en russegruppe ennå eller ser at formen på feiringen ikke er for dem. Du er herved  invitert til digitalt foresattemøte om en mer inkluderende russefeiring, og et trygt og godt skolemiljø.

Russedåp på tilrettelagt avdeling

Mort1rulle døpte russen på Tilrettelagt opplæring fredag 28. april. FOR EN DAG!   

Voksenopplæring i fagene kokk/ernæringskokk

Mysen videregående skole vil fra høsten 2023 tilby voksenopplæring i kokkefaget. Er du interessert i mat og ønsker å jobbe med mat på hotell, restaurant, cafe, kantine, på sykehus eller i en helseinstitusjon? Ønsker du å omskolere deg eller satse på et yrke med gode jobbmuligheter? Da kan vårt nye tilbud være noe for deg.   

Opptak av det digitale møtet for foresatte til årets avgangselever

Bidra til at årets avgangselever får en trygg og inkluderende feiring! Opptak av møtet er nå tilgjengelig.  

Reisebrev fra Erasmus+ prosjekt i Latvia

Det er mye reiseaktivitet om dagen, her kommer reisebrev fra elever og lærere på helse- og oppvekstfag som er på tur til Cecis i Latvia.