Aktuelt

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Fagdag med vandretur langs Pilegrimsleden

Fredag 15. september var det fagdag i Religion for Vg3-klassene C, D og MK, og dagen ble benyttet til en vandretur fra Trømborg kirke gjennom Sameia til Eidsberg kirke.

SKOLEVALG 2023

Mandag 4. september er det debatt og valgtorg, og tirsdag 5. september holdes selve skolevalget.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Skoleskyss på app

Har du rett til skoleskyss? Nytt fra høsten er at du kan få skolebusskortet ditt som en helårs bussbillett i appen ØstfoldBillett!   

Presentasjoner fra foreldremøter

Høstens foreldremøter ble holdt 22., 23. og 31. august. Presentasjoner fra fellesdelen på møtene kan du se her.

Velkommen til skolestart 2023

Torsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart. Velkommen til Mysen videregående skole!     

Voksenopplæring i fagene kokk/ernæringskokk

Mysen videregående skole vil fra høsten 2023 tilby voksenopplæring i kokkefaget men kan også tilpasse undervisningen til andre sluttkompetanser som f.eks. baker og konditor, butikkslakter etc.  Er du interessert i mat og ønsker å jobbe med mat på hotell, restaurant, cafe, kantine, på sykehus eller i en helseinstitusjon? Ønsker du å omskolere deg eller satse på et yrke med gode jobbmuligheter? Da kan vårt nye tilbud være noe for deg.   

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Orientering til elever om eksamen, karakterer og klagerett (eksamen og standpunkt)

Her finner du en oversikt med bla informasjon om eksamen, viktige datoer, fravær, kvalifisering til vg2 og vg3, klagerett, utsendelse av vitnemål og kompetansebevis og mye mer som er aktuelt nå de siste ukene av skoleåret.