Aktuelt

Prosjekt Skolelyset

Er du engasjert, glad i mennesker, elsker mangfold og er opptatt av solidaritet? Da har vi lyst til å ha deg med på en uforglemmelig reise til Romania for å oppleve vårt solidaritetsprosjekt, Skolelyset – på nært hold.  

Karneval for hele skolen

Mandag 20. mars var det karneval på Mysen vgs som den del av tre "Unike uker" med fokus på bla mangfold, krysskulturell stolthet, livsmestring og psykisk helse. 

Formiddagskaffe for pensjonister

Mysen videregående skole ønsker deg som pensjonist fra Mysen vgs, til en hyggelig formiddagskaffe tirsdag 21. mars kl 11:30.

Du må stå opp for deg selv!

Som en del av vårens "Unike uker" hadde vi besøk av Mads Johan Øgaard som pratet om læringsforskjeller, bla dysleksi og dyskalkuli. 

Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas

Elever som har programfagene reiseliv & språk og markedsføring & ledelse er i disse dager på Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas. Skolen har her fått ett "reisebrev" fra gruppen som er på tur:

Hjelpelinjer

Ikke alle har det like bra, og sliter kanskje litt ekstra i forbindelse med høytider og ferier. På denne siden finner du informasjon om hjelpetjenester – dersom du skulle ha behov for akutt hjelp av noe slag, eller bare trenger noen å snakke med.   

Kåring av skolens best julepyntede klasserom

Elevtjenesten utfordret alle klasser til å gjøre det hyggelig i klasserommet i førjulstiden. Det ble utlyst en konkurranse der klassen som ble kåret til hyggeligste klasserom ville få en stor premie som kunne deles i en K-time eller fritime før jul.    

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre. I Viken fylkeskommune gjennomføres undersøkelsen i 2022 mellom tirsdag 8. november og tirsdag 20. desember.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.