Aktuelt

Orientering til elever om eksamen, karakterer og klagerett (eksamen og standpunkt)

Her finner du en oversikt med bla informasjon om eksamen, viktige datoer, fravær, kvalifisering til vg2 og vg3, klagerett, utsendelse av vitnemål og kompetansebevis og mye mer som er aktuelt nå de siste ukene av skoleåret. 

Er du forelder til en ungdom på ungdomsskolen eller starten av videregående skole?

Planlegging av russefeiringen starter tidligere og tidligere, og flere kan oppleve å falle utenfor allerede på starten av videregående fordi de ikke har en russegruppe ennå eller ser at formen på feiringen ikke er for dem. Du er herved  invitert til digitalt foresattemøte om en mer inkluderende russefeiring, og et trygt og godt skolemiljø.

Råd til foresatte etter de tragiske hendelsene i Mysen

Barn og unge kan oppleve ulike reaksjoner etter en krise. Indre Østfold kommune har lagt ut informasjon om hvordan man som foresatt kan ivareta barn og ungdom etter en krise.

Tragiske hendelser i Mysen

Vårt lokalsamfunn har de siste dagene opplevd to tragiske dødsfall. Den ene av ungdommene var elev ved Mysen vgs., den andre har vært elev ved både Mysen og Askim vgs.

Russedåp på tilrettelagt avdeling

Mort1rulle døpte russen på Tilrettelagt opplæring fredag 28. april. FOR EN DAG!   

Reisebrev fra Erasmus+ prosjekt i Latvia

Det er mye reiseaktivitet om dagen, her kommer reisebrev fra elever og lærere på helse- og oppvekstfag som er på tur til Cecis i Latvia.

Prosjekt Skolelyset

Er du engasjert, glad i mennesker, elsker mangfold og er opptatt av solidaritet? Da har vi lyst til å ha deg med på en uforglemmelig reise til Romania for å oppleve vårt solidaritetsprosjekt, Skolelyset – på nært hold.  

Karneval for hele skolen

Mandag 20. mars var det karneval på Mysen vgs som den del av tre "Unike uker" med fokus på bla mangfold, krysskulturell stolthet, livsmestring og psykisk helse. 

Du må stå opp for deg selv!

Som en del av vårens "Unike uker" hadde vi besøk av Mads Johan Øgaard som pratet om læringsforskjeller, bla dysleksi og dyskalkuli. 

Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas

Elever som har programfagene reiseliv & språk og markedsføring & ledelse er i disse dager på Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas. Skolen har her fått ett "reisebrev" fra gruppen som er på tur: