Aktuelt

Høytidelig dag på Høytorp fort

1 stc var den heldige klassen som vant loddtrekningen på skolen om å få møte kongefamilien tirsdag 28. september.  

Elevrådet 2021-2022 er i gang

Årets elevrådsarbeid er godt i gang, og elevrådet har hatt oppstartssamling på Slettevold gård med TeamKraft. Her var det teambuilding, samarbeidsoppgaver, gode samtaler og god mat, - og ikke minst valg til de ulike rollene i elevråd og andre utvalg.

Stort engasjement og ivrige elever på feltarbeid i biologi

I Fredrikstad så elevene nærmere på biologisk mangfold i det marine miljø med fokus på artstilpasninger og ulike miljøpåvirkninger.   

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Mysendebatten 2021

Mandag 06.09 kl. 13.00 kan du se Mysendebatten live! Dette er en politisk debatt ved Mysen VGS før skolevalget. Debatten går fra TVstudio, uten publikum til stede, men vi ønsker at elevene kan bidra inn i sendinga med det dere lurer på.   

Skolestartfestivalen 2021 - Herlig stemning ved skolestart!

Tradisjon tro ble det igjen arrangert Skolestartfestival i skolegården hos Mysen vgs. En liten smak av normal hverdag ble satt stor pris på av både elever og ansatte. Sammenkomsten har som hovedformål å skape en positiv start på skoleåret og samtidig koble både lærere og elever bedre sammen.        

Jeg måtte finne min måte å lære på!

Dysleksi-influenser Mads Johan Øgaard fortalte historien om sitt liv med dysleksi til personalet på Mysen vgs i dag.     

Elevboka ved Mysen vgs

I "Elevboka" finner du all info du trenger å vite om skolehverdagen på Mysen vgs skoleåret 2021/22. Klikk inn her for lenke til boka  

Velkommen til nytt skoleår 2021-2022 på Mysen vgs

Vi ønsker både nye og «gamle» elever velkommen til et nytt skoleår på Mysen vgs. onsdag 18. august 2021 .  

Endring i av- og påstigningssted for skolebussene

For å bedre trafikksikkerheten har Østfold kollektivtrafikk lagt om rutetabeller for alle ruter som tidligere hadde Mysen vgs som endestopp eller startsted. Finn din av- og påstigningstid og sted i appen Entur. I appen gjør du et elektronisk rutesøk.   

Til toppen