Aktuelt

Utlånsavtale for lærebøker

Alle elever i vgs får låne gratis lærebøker, men for å få tilgang til dette må man skrive under på en utlånsavtale. Elever som er under 18 år må ha signatur hjemmefra. Det er fint om de som har mulighet printer avtalen hjemme og tar med første skoledag.     

Verdig avslutning for vg3

Det var en glede å se elevene flott pyntet i bunader og finstas i Mysen Idrettshall i dag! Her kan du se opptaket!        

Avslutning for vg2 yrkesfag

Kjære vg2 yrkesfagelever! I dag var det avslutning for dere🌺

Kortfilmen Lockdown

Teodor Sørensen har i år tatt det valgfrie programfaget Mediespesialisering. Her har han arbeidet med en kortfilm som dere kan se.    

Pride-flagget er heist

7.-18. juni er Prideflagget heist i skolegården på Mysen vgs. Vi er stolte av mangfoldet på skolen vår, det utgjør en stor verdi for oss. #vipåMysen      

Se våre elevproduserte videoer om utdanningstilbud på Vg1

Ta en titt på våre informasjonsfilmer om de ulike utdanningstilbudene vi har på Mysen vgs!        

Spennende studietur til Hvaler

To klasser ved TO (Tilpasset opplæring) har i lengere tid jobbet med tema "Plast i havet", og hvilken skader plast påfører dyrelivet. Onsdag 28. april var de på tur til Hvaler for å se nærmere på dette.     

God prestasjon i europeisk konkurranse

Vi gratulerer Vg2-elevene Hege Ovidia Rud Lunde og Johanne Adabay Fjærestad Solheim med andreplass i den norske nasjonale finalen til Den Europeiske Statistikkonkurransen 2021.   

Vinnerbilder tverrfaglige temauker

Vi har mange kreative elever på skolen vår, og i forbindelse med temauker i «Folkehelse og livsmestring», «Bærekraftig utvikling» og «Demokrati om medborgerskap» har vi hatt konkurranser. Her er noen av bidragene som gikk til topps i konkurransene:

For første gang: Direkte-sending for hele skolen!

Fredag den 12.februar er det temadag «demokrati og medborgerskap» for hele skolen på Mysen vgs. 3MKA og 2MP har jobbet sammen for å lage dirkete-sendingen som dere på skolen får se på temadagen kl.10:15.   

Til toppen