Aktuelt

Dembra

Mysen vgs. har høsten 2022 blitt en Dembra-skole, og vi følger Dembra sitt kursopplegg og veiledning.

Fredagslunch med selvplukket mais

Gruppe C på Tilrettelagt avdeling og 1FBB hadde fredag 9. september felles lunch hvor de bl.a. ble servert grillet, selvplukket mais. 

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Timeplan 2022/23

Fra august 2022 vil skoledagen vare fra 08.00 til 15.30. Torsdager varer den for elevene til kl. 13.50.

Avsluttende utvekslinger i to av våre Erasmus-prosjekter

Den 1.-6. mai 2022 reiste to grupper med til sammen 14 elever og 7 ansatte fra Mysen vgs til våre partnerskoler i henholdsvis Medigidia, Romania med prosjektet  #IncluDem  og Roccadaspide, Italia med prosjektet  SITES.     

Rektor har ordet

Kjære Mysen – elev!  Velkommen til et nytt skoleår til både nye og «gamle» elever. De foregående skoleårene ble veldig spesielle med store deler av skoleårene gjennomført med digital fjernundervisning. Tross alle utfordringer taklet både elever og lærere det over all forventning. Det viser hvor fleksible vi mennesker er.   

Elevrådet på Mysen vgs er kåret til det beste elevrådet i Viken sør-øst!

På bakgrunn av elevrådets arbeid dette skoleåret for å skape et godt og inkluderende skolemiljø, og for å få frem elevenes stemme, gikk elevrådet på Mysen vgs av med seieren!  

Jobbet hardt i skole-NM 

Det var en fokusert og konsentrert Adrian Rosenvinge fra Mysen videregående skole vi møtte i verkstedet før konkurransestart.    

Reklamefilm for Tyventyven UB

 

Elevboka ved Mysen vgs

I "Elevboka" finner du all info du trenger å vite om skolehverdagen på Mysen vgs skoleåret 2022/23. Klikk inn her for lenke til boka