Digital hjemmeundervisning fram til påske

Det er påvist smitte av Covid-19 ved flere klasser på Vg2 og Vg3 ved Mysen videregående skole. Det medfører at smitteoppsporingsteamet har definert elever i mange klasser som nærkontaker. 25/3: Ytterligere elever er smittet, og flere elever og lærere må derfor testes. 

Klikk for stort bilde Unsplash  

Smitten omfatter såpass mange elever at vi velger å stenge skolen og gå over til digital hjemmeundervisning for alle klasser og programområder, unntatt APR og Basen. All undervisning vil foregå på Teams etter timeplanen resten av uken. P.g.a. smittefaren har vi ikke anledning til å hjelpe elever som har glemt PC og bøker. Beskjed om å ta med dette hjem er gitt flere ganger. Bruk i såfall telefonen og gjør det beste ut av det.

OBS! Elever som skal testes er i karantene til de får bekreftet at andre test er negativ.

Siden vi ikke kan utelukke mutert virus skal medlemmer av husstanden til hver elev være i avklaringskarantene frem til eleven har testet negativt på første test.

Hvem skal testes?

Hvilke elever som er definert som nærkontakter og dermed skal testes finnes det informasjon om i Teams. 

Det er lagt til flere klasser og navn sent på kvelden onsdag 24.mars. 

Testen gjennomføres i den kommunen eleven bor. Testtidspunkter for de som bor i Indre Østfold ligger også i Teams. Elever som bor i andre kommuner enn Indre Østfold må selv kontakte koronateamet i egen kommune for test.

Ansatte som skal testes finner også informasjon om dette i Teams.

Testing i Indre Østfold

Teststasjonen for Indre Østfold er på parkeringsplassen ved Askimhallen i Kirkegata, (mot legevakten). Viktig å møte opp til rett tid. Møt opp i bil hvis mulig, rull ned vinduet først når du nærmer deg din tur. Du vil bli spurt om personalia. Prøvesvar ligger etter 1- 2 dager på Helsenorge.no. Bruk bankID for å logge på.

Informasjon om karantene på Folkehelseinstituttet sine nettsider

Spørsmål?

Om dere har ytterligere spørsmål kan smitteoppsporingsteamet kontaktes på telefonnummer: 400 33 632 før kl. 2100. Vi svarer enten ved oppringing eller med sms.

Det var ikke slik vi håpet at de siste dagene før påske ville bli, men vi får håpe det beste. Pass på dere selv og deres nærmeste, og overhold smittereglene. Ha en riktig god påske når den tid kommer 🙂

Med vennlig hilsen rektor Lasse

Til toppen