Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas

Elever som har programfagene reiseliv & språk og markedsføring & ledelse er i disse dager på Erasmus+ aktiviteter i Athen, Hellas. Skolen har her fått ett "reisebrev" fra gruppen som er på tur:

Vi har ulike ting på programmet disse dagene. Vi har bl.a hatt foredrag fra Den Norske Ambassaden som pratet generelt om Athen, Hellas og ambassadens arbeidsoppgaver mot norske bedrifter og nordmenn som er i Hellas, turisme, kulturforskjeller o.l. Det var flere spennende historier de delta med oss.

Vi har også besøkt Geniko Lykeio Vouliagmeni, en vgs. i området som ikke ligger så langt fra Glyfada i Athen. Som lærer er jeg virkelig stolt av det elevene fra Mysen vgs. presterte i møte med den greske skolen. Elevene hadde gode presentasjoner om Norge som reisedestinasjon, de fortale om Mysen vgs. og litt om Indre og Ytre Østfold. Vi fikk også framføringer og underholdning av de greske elevene. Elevene fra Mysen vgs. avsluttet med "guttedansen" fra russerevyen til stor applaus. Vi hadde også en gresk/norsk lunsj med smaksprøver fra begge land. Vi gleder oss til videre Erasmus+ aktiviteter.

 

Med vennlig hilsen

Christin Arnesen
Fagleder Salg, service og reiseliv (SSR) og øk-fag studiespes.