Fortsatt rødt tiltaksnivå i uke 17

Kommuneoverlegen har bestemt at rødt tiltaksnivå videreføres i uke 17 for de videregående skolene i Bærum. For vår del betyr det at vi fortsetter med ett trinn på skolen pr dag etter tidligere publisert rulleringsplan. Kommuneoverlegen skal gjøre en ny vurdering senest onsdag 28.04. Kommuneoverlegens begrunnelse er vedlagt.

Vi opplever at elevene stort sett er flinke til å etterleve tiltakene på skolen. Ledelsen er rundt i alle klasser for å informere om tiltakene og elevene gir uttrykk for at de opplever tiltakene som nødvendige og forholdsmessige. De viktigste endringene i tiltakene etter den nye veilederen er blant annet at klassene deles på to rom (15 elever på hver rom) og tilbud om gratis engangsmunnbind. I tillegg har skolen engasjert to koronaverter som bistår med utdeling av munnbind og at elevene etterlever smitteverntiltakene.

Dette har i enda større grad enn fjoråret vært et spesielt og krevende skoleår. Vi prioriterer arbeidet med elevenes standpunktkarakterer og vitnemål. Med så stor usikkerhet knyttet til om elevene kan være på skolen litt, mye, eller i det hela tatt må vi prøve å sikre oss så godt som mulig når vi har mulighet til det.

Rulleringsplan uke 17:

 

Mandag 26/4 

Tirsdag 27/4 

Onsdag 28/4 

Torsdag 29/4 

Fredag 30/4 

VG1 

Digital  

Skole  

Digital  

Skole 

Digital  

VG2 

Digital 

Digital 

Skole  

Digital  

Digital 

VG3 

Skole  

Digital  

Digital 

Digital 

Skole  

 

Revurdering videregående skoler 21.4.2021 (DOC, 91 kB)

Til toppen