Godt nytt år og velkommen til 2022

2022 starter som vi avsluttet 2021. Det vil si at skolen skal driftes på rødt tiltaksnivå med en blanding av opplæring digitalt og på skolen.

Oversikt over når de ulike klassene skal på skolen i uke 2 finner dere lenger ned. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer som følge av regjeringens justeringer av tiltakene neste uke. Vi forsøker å gi elevene et godt opplæringstilbud digitalt, men vi vet også at noen elever ikke har særlig godt utbytte av denne opplæringen. Vi oppfordrer foresatte til hjelpe elevene med gode rutiner når de har hjemmeskole samt snakke med elevene om læringsutbytte. Foresatte som er bekymret, oppfordres til å kontakte skolen gjennom kontaktlærer/rådgiver/trinnleder.

Fra og med 01.01.2022 er elever i videregående skole fritatt fra smittekarantene hvis de er definert som øvrige nærkontakter (for eksempel klassekamerater). Er de nærkontakter til noen i husstanden, kjærester eller lignende må de fremdeles i karantene så fremt de ikke har fått tredje dose eller har gjennomgått infeksjon de siste tre månedene.

Vi har fått et begrenset antall hurtigtester som vi deler ut til elevene når de er på skolen. Tanken er at elevene tester seg før de skal på skolen neste gang. Smittesporingsenheten i Bærum har ikke kapasitet til å informere skolene om elever som har fått påvist Covid 19. Vi setter derfor stor pris på om elever som får påvist smitte informerer oss om dette.

 

  • Mandag 10. januar: Kombinasjonsklassene, VG2, VG3 og 1i på skolen. Resten har digital undervisning
  • Tirsdag 11. januar: Kombinasjonsklassene, VG3 og 1C på skolen. 2i på skolen frem til lunsj. 2i digital etter lunsj. Resten har digital undervisning
  • Onsdag 12. januar: Kombinasjonsklassene, VG1, 2i, 3i på skolen. Resten har digital undervisning
  • Torsdag 13. januar: Kombinasjonsklassene, VG2 og 1A på skolen. Resten har digital undervisning
  • Fredag 14. januar: Kombinasjonsklassene, VG3, 1E, 1F på skolen. VG2 på skolen frem til lunsj, digital etter lunsj. Resten har digital undervisning.
Til toppen