Aktuelt

Engasjert skolevalg!

Stort engasjement og god valgdeltakelse i dagens skolevalg – en god demokrati-opplæring for alle skolens elever.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Yrkesfag-dag på SSR

Det begynner å bli tradisjon at vi på Salg, service og reiseliv (SSR) arrangerer en yrkesfag-dag i starten av skoleåret. Årets arrangement gikk av stabelen mandag 21. august med representanter fra både salgs-, sikkerhets-, administrasjons- og reiselivs-faget til stede.

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Nytt tverrfaglig prosjekt om bærekraft ved Nannestad vgs

I uke 15 startet et nytt og spennende tverrfaglig prosjekt på Nannestad videregående skole. Det er 1STA og fire lærere (Anne Synnøve Ropstad, Barbara Anna Zielonka, Irene Hagen Stoveland og Marte Mehli Nordeide) som står bak prosjektet som omhandler bærekraftig utvikling.

Fair & Square på besøk til Nannestad vgs

Den 20. april hadde vi gleden av å høre et spennende og inspirerende foredrag om rettferdig klesproduksjon og bærekraftig mote av Sigmund Hegstad, konsernsjef i selskapet Fair & Square - en tekstilprodusent som har fokus på etisk produksjon, miljø og klima.

Nannestad Vgs deltok for andre gang på NM i engelsk

Norgesmesterskapet i engelsk går av stabelen hvert år i januar og februar og gir elever på videregående mulighet til å konkurrere om å være Norges beste i kategoriene kreativ skriving og kortfilm på engelsk. Her deltar elever fra over hele landet.

Erasmus + project 2022-2023. Nannestad vgs and lycée Scheurer-Kestner in Thann, Alsace in France

This year's theme is rooted in "Democracy and Citizenship" and the title is « Make Your Voices Heard! - Young People and Their Democratic and Civic Engagement ».

Sosiologi - tur til Oslo

Elevene fra programfaget Sosiologi og sosialantropologi brukte fagdagen fredag 16. september på en dagstur til Oslo - for å samle inn data til samfunnsanalyse.                      

Bli-kjent tur i kano

  Første klassen på Idrettslinja dro på kanotur på Skjerva for å bli kjent. Torsdag til fredag uke 35 var det duket for årets første tur for vg1 Idrett på Nannestad videregående skole. Det ble to dagers kanopadling på Skjerva, med overnatting i telt. Kontaktlærer Daniel Lunde kunne fortelle at det var en fin tur.