Aktuelt

Gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april

Statens vegvesen tilbyr gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april. Godkjent kontroll gir et godkjenningsoblat til frontruta.

«Den store lærerjakten» er i gang

Flere hundre lærerstillinger er nå utlyst. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Nannestad Vgs deltok for andre gang på NM i engelsk

Norgesmesterskapet i engelsk går av stabelen hvert år i januar og februar og gir elever på videregående mulighet til å konkurrere om å være Norges beste i kategoriene kreativ skriving og kortfilm på engelsk. Her deltar elever fra over hele landet.

Erasmus + project 2022-2023. Nannestad vgs and lycée Scheurer-Kestner in Thann, Alsace in France

This year's theme is rooted in "Democracy and Citizenship" and the title is « Make Your Voices Heard! - Young People and Their Democratic and Civic Engagement ».

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Sosiologi - tur til Oslo

Elevene fra programfaget Sosiologi og sosialantropologi brukte fagdagen fredag 16. september på en dagstur til Oslo - for å samle inn data til samfunnsanalyse.                      

Bli-kjent tur i kano

  Første klassen på Idrettslinja dro på kanotur på Skjerva for å bli kjent. Torsdag til fredag uke 35 var det duket for årets første tur for vg1 Idrett på Nannestad videregående skole. Det ble to dagers kanopadling på Skjerva, med overnatting i telt. Kontaktlærer Daniel Lunde kunne fortelle at det var en fin tur. 

Hvordan levere dokumentert fravær?

  Det er viktig å dokumentere fravær fortløpende, slik at du unngår mer enn 10% fravær i fagene. 

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Til toppen