Aktuelt

Covid-19 smitte påvist hos elev ved Nannestad videregående skole

Det ble idag påvist covid-19 smitte hos en elev i klasse 2STA ved Nannestad videregående skole. Eleven har vært på skolen i smittsom fase mandag 07.06., onsdag 09.06. og torsdag 10.06 .

Covid-19 smitte påvist hos elev ved Nannestad videregående skole

Det ble idag påvist covid-19 smitte hos en elev i klasse 3idrett ved Nannestad videregående skole. Eleven har vært på skolen i smittsom fase mandag 07.06. Eleven har også vært på russetreff med overnatting på Havaristen i Ytre Enebakk fra søndag 06.06 til mandag 07.06. 

Vellykket arrangement

Kompani Bergerous ble en suksess. Elevene i Vg2 Idrett hadde gjorde en god jobb med organiseringen og gjennomføringen. Alle idrettselevene deltok, og det var god stemning. Se bilder og film fra dagen her.

Kompani Bergerous

Fredag 4. juni skal Vg2 idrett arrangere "Kompani Bergerous", et arrangement for de andre idrettsklassene. Vg2-elevene har hentet inspirasjon fra Kompani Lauritzen, og kommet opp med konseptet "Kompani Bergerous". 

Skoleavslutning for avgangselever Vg2 og Vg3

Vi har gleden å invitere årets avgangselever til en høytidelig avslutning på Nannestad videregående skole.   

Klassetur til Oslo

Et forrykende regnvær stopper ikke oss på VG2 Salg, Service og Sikkerhet. Elevene skinte som sola på Oslotur onsdag 26.mai – og hva gjør vel litt regn da? 

Covid-19 smitte påvist hos ansatt ved Nannestad videregående skole

Det ble 25. mai påvist covid-19 smitte hos en ansatt ved Nannestad videregående skole. Den ansatte har vært på jobb i vg1 Idrett i smittsom fase torsdag 20. mai.

Covid-19 smitte hos en elev i klasse 2MKB ved Nannestad videregående skole

Det ble 23. mai påvist covid-19 smitte hos en elev i klasse 2MKB. Eleven har vært på skolen i smittsom fase i uke 20 med siste dag 21/5.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Meld deg på sommerskolen og fullfør vitnemålet ditt! Påmeldingsfristen er 11. juni.

Kreative elever på Barne- og ungdomsarbeider

Elevene på Vg2 Barne- og ungdomsarbeider fikk i forrige uke utdelt ballonger, saks, papir og annet utstyr med beskjeden om å lage planetene i solsystemet.

Til toppen