Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Informasjon til skolestart høsten 2021

Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Ønsker du å stå på venteliste hos oss?

Har du søkt skoleplass i VIGO, men har innsett i løpet av sommerferien at det ikke var helt riktig valg? Da kan du ta kontakt med oss gjennom vedlagt skjema i denne artikkelen.  

Bærekraftprosjekt på Vg2 studiespesialiserende

Elevene i 2STA, 2STB og 2STC jobbet i forrige uke med bærekraftprosjektet kalt "Fra vugge til grav". Elevene skulle bestemme seg for et produkt som de skulle undersøke fra vugge til grav, med utgangspunkt i FNs bærekraftmål. 

Bærekraft på Restaurant- og matfag

Elevene på Vg1 Restaurant- og matfag hadde tirsdag 15.06 en vegansk kursdag med Sverre Solhaug Gulliksen fra SiO Mat og drikke.

Vellykket arrangement

Kompani Bergerous ble en suksess. Elevene i Vg2 Idrett hadde gjorde en god jobb med organiseringen og gjennomføringen. Alle idrettselevene deltok, og det var god stemning. Se bilder og film fra dagen her.

Kompani Bergerous

Fredag 4. juni skal Vg2 idrett arrangere "Kompani Bergerous", et arrangement for de andre idrettsklassene. Vg2-elevene har hentet inspirasjon fra Kompani Lauritzen, og kommet opp med konseptet "Kompani Bergerous". 

Skoleavslutning for avgangselever Vg2 og Vg3

Vi har gleden å invitere årets avgangselever til en høytidelig avslutning på Nannestad videregående skole.   

Klassetur til Oslo

Et forrykende regnvær stopper ikke oss på VG2 Salg, Service og Sikkerhet. Elevene skinte som sola på Oslotur onsdag 26.mai – og hva gjør vel litt regn da? 

Kreative elever på Barne- og ungdomsarbeider

Elevene på Vg2 Barne- og ungdomsarbeider fikk i forrige uke utdelt ballonger, saks, papir og annet utstyr med beskjeden om å lage planetene i solsystemet.

Til toppen