Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Mulig buss-streik fra lørdag 7. mai

Partene i konflikten møtes hos Riksmekleren med frist ved midnatt 6. mai. Fagforbundene har varslet plassfratredelse for Nobina sine ansatte i Ruters område. En eventuell streik kan få effekt fra arbeidstidens start lørdag 7. mai. Dette vil i så fall få konsekvenser for skoleskyssen.  

To priser til elever ved Nannestad VGS på Amandusfestivalen!

For sjette året på rad har elever fra Medier og kommunikasjon på Nannestad VGS prydet Amandusfestivalen med sine bidrag. Denne gangen, gikk to bidrag helt til topps i sjangrene animasjon og musikkvideo.

Skoleball som tverrfaglig elevsamarbeid

Ungdomsskoleballet er en viktig happening for ungdomsskoleelever, og forrige uke bidro Nannestad vgs elever fra utdanningsprogrammene Barn- og ungdom og Medieproduksjon til at ballet på Allergot ungdomsskole ble en svært vellykket kveld.

3ID på Munch-museet

Fredag 18. mars var 3ID på Munch-museet på fagdagen i norsk. Guttene i klassen hadde for anledningen kledd seg i dress for å hylle Munch. «All respekt til den mannen», uttalte en av dem.  

Europeisk språkpris til Nannestad videregående

Gikk helt til topps: Nannestad videregående skole mottok onsdag Den europeiske språkprisen 2021.

Ekte historier fra Salg, service og reiseliv

Har du noen gang lurt på hva du kan gjøre videre dersom du velger Salg, service og reiseliv? Her er fire ekte historier fra tidligere elever, som kan gi deg et lite innblikk i hvilke veier du kan gå.  

Fra MK til Spellemannsnominasjon

Tidligere Medier og kommunikasjon elev ved Nannestad vgs, Martin Henrik Kopperud fra Jessheim, er nominert til spellemannsprisen i kategorien Årets musikkvideo.    

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Nå kan elever og studenter søke om strømstipend

  På grunn av høye strømpriser i vinter er det vedtatt at elever/studenter som er 18 år eller eldre kan få utbetalt et strømstipend på 3000 kroner.

Til toppen