Årets innsamling til SOS-barnebyer

Årets digitale innsamling til SOS-barnebyer nærmer seg slutten. Siste frist for å gi penger er i morgen. Elevene på skolen har vært kreative i hvordan de samler inn penger, siden det ikke var mulig å gå rundt med bøsser i år.

Elever solgte vafler i Fugleberget til inntekt for SOS Barnebyer. - Klikk for stort bildeElever solgte vafler i Fugleberget til inntekt for SOS Barnebyer. Kristin Ervik Snortheim  

- Det har vært ekstra vanskelig for oss å organisere innsamlingen i år, grunnet den situasjonen vi er i, sier elevrådsleder Kristin Ervik Snortheim.

Men det skal ikke stå på kreativiteten. Elevene har hjulpet hverandre på tvers av utdanningsprogram, i stedet for at hver og en elev samler inn alene. 

Elevene på Restaurant- og matfag har laget zambiske matretter og blå kaker som har blitt solgt i kantina. Idretts-elevene skal ha stafett hvor de samler inn penger for hver runde som blir løpt, og på Helse- og oppvekst har elevene organisert en syklubb i personalrommet. Her har de sydd bamser og andre leker. 

Årets innsamling går til Zambia.

Er du elev og vil registrere din digitale bøsse, følger du denne linken: https://collectapi.intele.com/r/VGjk

Ønsker du å gi penger kan du Vippse til 07570. Bla til du finner Nannestad vgs. Er du elev på skolen så husk å skrive navn og klasse!

Til toppen