Verdensdagen for psykisk helse 2021

På Nannestad har Verdensdagen for psykisk helse blitt markert på ulike måter i løpet av de siste ukene. 

For å starte markeringen delte elevrådet ut muffins, bakt av elevene på tilrettelagt Restaurant- og matfag. Det ble en fin start på dagen for både lærere og elever.

Elevrådet delte ut muffins - Klikk for stort bildeElevrådet delte ut muffins Roy Martin Kristiansen  

I Læringssenteret har man i løpet av disse ukene kunne låne bøker og filmer fra utstillinger med psykisk helse som tema. 

Elevrådet tok også ansvar for å dele ut fargerike lapper med oppløftende og fine slagord til alle sammen. Det var mange som fikk med seg en hyggelig melding den dagen.

En annen ting elevrådet gjorde var å oppfylle drømmene til andre elever. På forhånd kunne man sende inn ønskene sine til elevrådet, og man kunne ønske seg hva man ville. De heldige fikk høre navnet sitt ropt opp i skolens høyttaleranlegg med beskjed om å møte i Læringssenteret. Her fikk de utdelt det de hadde ønsket seg, og det varierte alt fra en flaske Pepsi Max til pizza til hele klassen.

Et høydepunkt i markeringen var da mange av elevene på skolen møttes på gressplenen og formet et stort hjerte. Det var miljøarbeidere og elevrådet som stod for organiseringen, og elever på Informasjonsteknologi og medieproduksjon som tok bildet ved hjelp av en drone. 

Elevene på skolen formet et hjerte. - Klikk for stort bildeElevene på skolen formet et hjerte. Revo Tamm  

Til toppen