Aktuelt

Byggingen av tribunen er ferdig!

Mandag 14/6 er byggingen av trinn 2 på tribunen rundt det flotte sandvolleyballanlegget vårt ferdig. Dette ble selvfølgelig feiret med marsipankake og brus. 

Endelig tur for 1IDA!

Den 22km lange turen gikk på blåmerkede stier i Nes kommune.

Litt fra skolehverdagen på Helse- og oppvekstfag

Her kan du se litt fra markeringen av Pride og en fordypningsoppgave i kroppen og kroppens organer.

Invitasjon til avslutningsfest 2021

Nes videregående skole har gleden av å invitere alle avgangselever i Vg3 og 3PBA til avslutningsfest i skolens kantine. 

Skrivekonkurranse

Vg2 Yrkesfag ved Nes videregående har vært med i en skrivekonkurranse der FNs bærekraftmål var tema.  Odd Fellow ordenen i Nes inviterte til konkurranse der førstepremien er en tur til Island og USA, og yrkesfageleven på Nes ble med.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Vg2 byggfag på ekskursjon

Turen gikk til Blommenholm i Sandvika. Her var elevene med på en workshop i "Affirmative art" som handler om å visualisere drømmefremtiden, de fikk også en omvisning med litt historie om trebåter.

Globale og lokale matsystemer

1STC jobber nå med et tverrfaglig prosjekt i samfunnskunnskap og naturfag. Som en del av dette prosjektet har de vært på gårdsbesøk hos to lokale gårder, Horgen gård og Grøndalen gård.

Nettene er satt opp!

Mandag 19/4-21 ble nettene på sandvolleyballanlegget vårt satt opp. Dette til stor glede for elever og lærere.

Koronaverter

I fellesområdene så møter både elever og ansatte på koronavertene. Koronavertene sirkulerer i fellesskapet og hjelper elevene med å huske smitteverntiltakene.

Til toppen