Aktuelt

Rødt nivå fra torsdag 16/12

Her finner du mer informasjon om når de ulike klassene skal være på skolen.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Rødt nivå uke 1 og uke 2

Her kan du finne oversikt over hvilke klasser som skal ha tilstedeværelse på skolen og hvilke klasser som skal ha digital undervisning i de kommende ukene.

Godt nytt år!

Nasjonale myndigheter anbefaler at elever og ansatte tester seg med selvtest før de kommer tilbake til skolen ved oppstart etter juleferien. For de som ikke har test hjemme, er det mulig å hente det på skolen mandag 3.januar.

Første skoledag etter jul - 3. januar

Fra 08:20-09:40 vil det være et digitalt foredrag for alle skolens elever på teams.  

Påvist koronasmitte på Vg2 bygg

Alle elever i 2BYA/B er satt i karantene.

Fra elev til lærling.

Start jakten på læreplass!

Smittesituasjon per 4.12.21

Nes vgs har fått beskjed fra kommuneoverlegen at det er påvist smitte hos en elev i Vg2 ST og en elev i Vg3.  Det er lagt ut beskjed i teams til elever i de to trinnene om hvordan de skal forholde seg, herunder anbefaling om testing for de som regnes som nærkontakter.  Minner også om at elever og ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller med sykdomsfølelse, ikke skal møte på skolen, selv om symptomene er milde.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Treningsledelse på ny arena!

Dina i 3IDA driver aktivt med dressurridning. I høst gjennomførte hun en økt i faget treningsledelse på Nes ridesenter! Dette til stor gleder for medelevene.

Til toppen