Aktuelt

Zoomforelesning med den amerikanske ambassaden!

Torsdag hadde elevene i samfunnsfaglig engelsk på Vg3 studiespesialisering zoomforelesning med den amerikanske ambassaden.  

Besøk fra ambulansen

I dag har Vg1 helse- og oppvekstfag hatt besøk av ambulansemedarbeidere i Nes.

Håndvask fungerer!

Dagsaktuelt eksperiment i naturfag. Loffskivene ble håndtert enten med uvaska hånd, eller med spritvaska hånd. Deretter ble skivene lagt i hver sin pose i 14 dager.

Foreldremøter høst

Her kan du finne presentasjoner som ble gjennomgått på foreldremøtene i starten på september. Ta kontakt med avdelingsleder på ditt program for spørsmål eller mer utfyllende informasjon.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.  

Elevene i 2HEA syr munnbind

Elevene på helsefagarbeider har etter skolestart gått i gang med å lage egne munnbind.   Elevene viser frem arbeidet  

Nå skal elever selv laste opp dokumentasjon på fravær i Visma InSchool (VIS)

Tidligere har elever levert dokumentasjon på fravær til kontaktlærer på papir. Nå skal elevene selv legge inn dokumentasjonen ved å laste den opp i VIS, det skal ikke leveres dokumentasjon på fravær på papir til skolen. Her kommer en kort brukerveiledning. 

Godt resultat for bistandsprosjektet

Bistandskomiteen har gjennom skoleåret flere arrangementer for å skape engasjement rundt bistand og samle inn penger til vårt prosjekt Sjef i eget liv - Samwad i Nepal. Dette skoleåret ble det litt annerledes da flere arrangementer har utgått på grunn av fjernundervisning. Allikevel så har bistandskomiteen samlet inn 139 657kr . Dette har elevene samlet inn gjennom å arrangere aksjonsdagen  Gi en dag , kakesalg, nattcup i volleyball og innsamling av pant. Vi gratulerer med god jobbing!  

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni. Pixabay  

Til toppen